![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 | |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Piast Kołodziej
Miasto: Toruń
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 17 godz 44 min 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Kobiór k.Tych
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 8 godz 57 min 56 s
|
![]()
Witku!
Jeszcze raz moje wielkie gratulacje za wspaniały opis naszej " wycieczki ". Było super i długo będę wspominał wspólnie spędzony czas ![]() Dodam, że zrobiliśmy ponad 2000 zdjęć i 12 godzin filmu jakości HD ( film muszę skrócić do ok.1,5 godz i podłożyć odpowiedni podkład muzyczny ![]() Co do kosztów to też nie będę się wypowiadał, bo to wiecie : różne waluty, karty płatnicze i kredytowe, b.trudno zliczyć, a nie jesteśmy księgowymi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 44 s
|
![]()
Gratuluję, o koszty nie pytam bo dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, ale wrócę do pytania o prom z Izraela. Jak go sobie zorganizować?
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Kobiór k.Tych
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 8 godz 57 min 56 s
|
![]()
Prom trzeba załatwiać w A.Rosenfeld Shipping w Hajfie.Nie jest to właściwie prom, a statek Ro-Ro do przewozu naczep ciężarowych, który posiada kilka kabin dla pasażerów. Koszt przewozu motocykla, spania w kabinie i wyżywienia dla jednej osoby pod koniec września br. wynosił 500 euro + opłata portowa w Pireusie. Statek płynie ok.60 godz , z czego ok. 10 to postój na Cyprze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 16 min 44 s
|
![]()
Podziękowania.
Pozdrawiam ![]()
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Łuny w Bieszczadach - czyli w 3 godziny śladem książki | czosnek | Polska | 12 | 14.04.2010 10:44 |