![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Żary / Strzelce Krajeńskie
Motocykl: RD03
Przebieg: 67 000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 16 godz 7 min 52 s
|
![]() Cytat:
Panocki, jak już jest temat pompowania, czy nie to może i zapytam o mój przypadek, szczególnie, że Kazmir objawia znajomość duszy RD03. W zeszłe lato jechałem 400 km traskę autostradą w upalny dzień i tak po 250 km kiedy silnik przekraczał 6000 obrotów praca przechodziła z jednostajnej na jednostajnie pulsującą. Zejście z obrotów na 5000 eliminowało problem. Dojechałem tak na miejsce, a następnego dnia było znowu wszystko ok. Do dziś nie było powtórki. Czy to może być coś z pompką? Nigdy do niej nie zaglądałem, bo widząc gdzie jest umiejscowiona nie bardzo nawet wiem jak się do tego zabrać bez rozbierania połowy motoru. Czy ma ktoś wiedzę ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
DLACZEGO KIRGIZ SCHODZI Z KONIA? Czyli Leszcz Adventure Team w wielkiej wyprawie badawczej do Azji centralnej | czosnek | Trochę dalej | 230 | 08.11.2020 10:17 |
Dusi się przy nagłym dodaniu gazu | fraradek | Uklad paliwowy i wydechowy | 33 | 29.03.2012 21:14 |
Pilne, silnik dusi a jechac cza :) | Olek | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 17 | 25.09.2011 21:13 |