![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
instruktor jazdy
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kraków
Motocykl: XT600E
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 12 godz 16 min 0
|
![]()
Nie słyszałem, żeby ktoś się za dużo naczytał, zwłaszcza cennych treściowo pozycji branżowych i coś mu się przez to stało. Słyszałem o takich, co im się stało, bo nie wiedzieli. Ba! Znam takich!
Kierowca idealny nie istnieje, instruktor też nie, ani mąż. Ale doskonali są. Jest się więc o co starać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Gratuluje i powodzenia w staraniach
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Też uczyłem swoją żonę jeździć motocyklem. Egzamin zdała za pierwszym podejściem, instruktor był bardzo zadowolony bo odwaliłem, po części za niego, robotę......ale żonka jeździ słabo
![]() Ponieważ pracowałem kiedyś jako nauczyciel wiem, że kompetencje instruktora to nie tylko jego własne przekonanie o tym, że jest dobry, ale ukończone kursy i szkolenia specjalistyczne w połączeniu z pewnym darem/umiejętnością przekazywania wiedzy. I każdy nauczyciel wam to powie- że najgorzej jest uczyć własne dzieci czy rodzinę- lepiej to zlecić komuś zaufanemu. A czytać warto zawsze- byle nie pierdoły i "dobre" rady na forum tylko właśnie takie pozycje jak 'Motocyklista doskonały"! ![]() Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 28.01.2013 o 22:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motocykl trialowy - podobna niezła szkoła jazdy | spider2you | Inne - dyskusja ogólna | 25 | 16.01.2017 17:53 |