|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
zdecydowanie jestem z Tobą Łukasz co do starej 620 - tylko akurat ja chciałbym taką z samym kickstarterem. wk..wia mnie to autodeko instalowane w nowszych wersjach 640.
zdarzają się czasami acz rzadko rodzynki przywiezione z niemcowa i schodzą tak około 5tysi. kiedyś może jak będę przy monecie to kupię takie 620 - moto proste, niezawodne i robi banana równie niezawodnie ![]() p.s. widzę, że swojego motałeś z bakiem od Adv. fajnie to wyszlo. fajne jest to, że w zasadzie wszystkie częsci nadwozia z katów z tamtych lat są wzajemnie wymienne, ew z małymi modyfikacjami bo rama od 400 do 640 z tego co mi wiadomo jest takutka samiutka więc można się wyszaleć w temacie przeróbek z dobrego na lepsze... i tanio...
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 16.01.2013 o 09:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
![]() |
![]() Cytat:
Moim zdaniem jest super to autodeko. Kopiesz nawet ręką ![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() IMO jest ono /adeko/ tam tylko po to aby rozrusznik elektryczny dawał radę gdzie nawet w instrukcji od 640Adv piszą, że może się taka chryja zdarzyć i trzeba sie posiłkować ręcznym dekompresatorem. to moim zdaniem niepotrzebny gadżet i kolejna rzecz, która może się spieprzyć, co się zresztą po jakimś tam przebiegu zawsze dzieje i trza wywalać krzywkę autodeko i dodatkowo nowy wałek rozrządu bo ten cyngwajs co z niego wychodzi pod autodeko austriaki zrobili niewymienny. amen. no ale jak co komu pasuji. jak tu koledzy pisali są i tacy co im LC4 ewidentnie nie leży. ![]()
![]() |