![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poronin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 52tkm
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 33 min 17 s
|
![]()
Tak sobie jeździłem żeby wybrać i pomierzyć jakaś kurtke i trafiłem do CM Rider. Tak jak pisałem w salonie chcieli mi dać tylko -10% i mieli rozmiar 58 z Adventure, z Open Road mieli r. 56 (lepiej na mnie pasował) w cenie 1100 bez negocjacji. Głównie zrezygnowałem z powodu ceny. Gdyby mi nawet dali ją za 1200 to bym ją wziął od razu bo tak się napaliłem na nią. Jak wróciłem do domu to znalazłem na all..o to poprosiłem o 2 rozmiary 56 i 58 jeden sobie wybiore a drugi mogę odesłac i do kilku dni wrócą mi kasę. Rozmiar 58 chcieli mi wysłac od razu (pewnie nawet ten co mierzyłem w sklepie) rozmiar 56 zamówilii ma być z nową dostawą do 12 go stycznia. Myśle że najpierw trzeba sie dogadać o rozmiar przez all..o a później do nich jechać i powołać się na wcześniejsze ustalenia. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Na alledrogo można nabyć za 679 zł Open Road i jak się okazało to CM Rider sprzedaje (w danych Moto-Park).
Oglądałem u kumpla i powiem że za 7 stówek to warto wziąć. Chyba wyprzedają pomału ten model bo nie znalazłem jej już na stronie Busa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Biała Podlaska
Motocykl: Nie stać mnie na nową
Przebieg: Żaden
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 57 min 36 s
|
![]()
Zapytajcie jeszcze u Pretora z Motoczelendż, ja od niego brałem Open Road'a.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
open'er festival gdynia | ostach | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 29.06.2009 22:43 |
Rękawice BUSE COOPER...czy ktoś takich używa??? | BartekBBI | Ciuch Afrykańczyka | 0 | 23.02.2009 18:48 |