![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
Maniak, a może lepiej kupić jakieś porządniejsze żarówki ledowe z mocowaniem np. GU10 i je wsadzić w jakieś sprytne obudowy?
![]() Mam w domu takie ledowe halogeny i świecą lepiej od zwykłego, 50W halogenu. ![]()
![]() |
#2 |
mistrzu
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Przebieg: ?
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 4 tygodni 1 dzień 6 godz 32 min 36 s
|
![]()
Dokładnie, taki mam plan. W afryce mam soczewkę 50w , ale mój dobry halogen LED domowy daje więcej światła. Homologacje i inne pierdoły mnie nie interesują, bo włanczać będę w terenie- a wiadomo teraz szybko się ściemnia i często trzeba wracać po kniejach po ciemku. LEdy mocno się nie grzeją - plan mam że wkleję klejem na gorąco w plastikowe pudełeczko i tyle... Ktoś powie że są takie halogeny ledowe gotowe na allegro - są , ale te co widziałem świeciły słabo, produkty markowe są drogie.. a moja prowizorka będzie tania.
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]() Cytat:
Proponuje raczej przyjrzec sie drogim akumulatorowym lampom rowerowym Lupine Betty, Sigma, etc. Potrzebe widzenia w terenie podobna maja ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez samul : 26.10.2012 o 00:11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lampa tyl- zamiennik? | TOFAKT | Układ elektryczny i zapłonowy | 4 | 25.04.2013 22:15 |
Lampa tylna LED | Zoltan | Układ elektryczny i zapłonowy | 10 | 25.04.2008 12:08 |