![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Marudzicie jak stare baby
![]() Świat idzie do przodu. Motocykle się specjalizują. Jedne są do tego inne tamtego. Jak ktoś nie może się zdecydować czego chce to potem chce motocykl do wszystkiego. Według mnie KTM robi coraz lepsze motocykle. Inne marki pewnie też. Spróbujcie czasem pojeździć innymi maszynami. LC8 nigdy nie był do lasu. Nowy też nie będzie.
![]() |
#2 |
Michał
![]() |
![]()
Chyba czegoś nie rozumiesz. Większość ludzi poszukuje właśnie motocykla uniwersalnego. To, że ludzie kupują motocykle specjalizowane nie wykorzystując często 50% ich możliwości to też inna bajka. Większości też nie stać na kilka motocykli. KTM buduje super motocykle..co z tego skoro żaden z nich MI na przykład nie odpowiada (już, jak nie ma 950, 990).. Po prostu może jak się zbuduje jeden dobry motocykl (który zastępuje tak naprawdę kilka - lepiej czy gorzej) to nie sprzeda się tych super - wypecjalizowanych. Ja nie muszę być najszybszy, mieć exc i lecieć cały czas na czerwonej linii.. Chcę następcy, bo AT już wiekowa. GS 800 - jeździłem, słabo, Triumph - silnik rzędowy nie dla mnie, porażka. 950-990 byłby pewnie najlepszy. Podobno ma być jakiś KTM 800, może uratuje sytuację. Spróbujta zrozumieć, że nie każdy kocha motocyklowy extrem, ale są też tacy co lubią AT lejzi stajla
![]() Pozdro dla wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
No tak, jak robili kata to narzekali że to nie to samo co afryka. jak przestali produkować to narzekają, że przestali
![]()
![]() |
#4 |
Michał
![]() |
![]() ![]() niezupełnie, teraz to Ty przesadzasz lekko..zdrv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Autobanned.
![]() |
![]() Cytat:
http://www.bmw-klub.pl/forum/index.php PS Maniak - niestety masz dużo racji ... No nic zawsze można Scramblera kupić jakiegoś na przekór ![]()
Ostatnio edytowane przez jorge : 10.10.2012 o 22:22 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Motocykl: DR650SE
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 14 godz 52 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() P.S. Żebyś się nie musiał denerwować, że obrzucam błotem afrykę, na pocieszenie wkleję Ci zdjęcie, czym pomęczyłem się po ładnych górkach rok temu..... Ostatnio edytowane przez dopra : 10.10.2012 o 22:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Autobanned.
![]() |
![]()
Dopra ja mam luz. Tylko to nudne już. Spójrz na nazwę forum i nie dziw się. Uwierz, że najbardziej ludzie są wkurzeni na Pana Chondę za brak Afryki i rykoszetem dostaje się BMW i innym. Po za tym stosunkowo mało tu jest o BMW. Jest wątek, a mam wrażenie, że jak napiszę o uprawie buraka pastewnego - w końcu odezwiesz (cie) się w obronie BMW i z obsmarowaniem Hondy. A rozbierz tak BMW i spróbuj pojeździć ... PS. Ja znam jedno BMW R1200 co samo się rozładowuje na postoju - ma 1 rok, 16 kkm i jeździłem nim. Było już też na poprawkach - ale przynajmniej jest produkowane...
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 25 min 26 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
rozszyfrowanie roku produkcji | krzysiek_rybak | Rama, zawieszenia, napęd | 8 | 27.08.2012 17:43 |
Kukułeczka kuka - czyli nalewki, napitki i trunki produkcji własnej | bliźniak | Wszystko dla Afrykańczyka | 25 | 27.07.2011 10:27 |