![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 15 godz 29 min 48 s
|
![]()
Hej , ja też dziękuje za impreze, jestem pełen podziwu z jaka dokładnością przygotowana było trasa off extreme, szkoda tylko że warunki pogodowe nie pozwoliły się nią pocieszyć.
Uznanie też dla kolegi z Dr 800 BIG ( chyba BLACHA) za perfekcyjne prowadzenie grupy ![]() Generalnie warto było przyjechać. Kilka fot ode mnie- https://picasaweb.google.com/1031285...eat=directlink Ostatnio edytowane przez pawlicho : 09.10.2012 o 14:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Motocykl: RD03
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 6 godz 25 min 17 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Do dzisiaj mnie nogi bolą tak się nachodziliśmy po tych górkach, strumykach i błocie podczas układania i sprzątania trasy, ale dla Was było warto się nachodzić. Mimo bardzo trudnych warunków podjęliście walkę, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
KOSZULKI - Zakończenie sezonu u KUJASÓW | JarekAT | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 68 | 26.10.2012 23:24 |