|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: TYCHY
Motocykl: SD02
Przebieg: 000000
![]() Online: 2 miesiące 14 godz 39 min 37 s
|
![]()
Szukam cosik budżetowego i znalazłem takie coś http://allegro.pl/kask-nox-n731-m-sz...545358823.html Ma ktoś? A jak ma, to jakie opinie może wyrazić.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 56 min 54 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: TYCHY
Motocykl: SD02
Przebieg: 000000
![]() Online: 2 miesiące 14 godz 39 min 37 s
|
![]()
Szukam coś z szybą, a ten prezentuje sie ciekawie.Oczywiscie wygląd to tylko wygląd, ważne walory uzytkowe.
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Na plus: - blenda - tył kasku profilowany pod stabilizator karku - profil skorupy pod gogle Na minus: - dostępny tylko w czarnym macie (dystrybutor sprowadził taką serię na próbę, więc kiedyś pewnie będą i białe) - zapięcie pod szyją - listwa z ząbkami. Wiem że wygodne, ale wolę DD. - mało otworów wentylacyjnych - daszek bez regulacji - ciężki - ok 1700 g Bajer: - pompowana wyściółka wokół policzków (w szczęce od środka są dwa guziki, jednym pompujesz powietrze, drugim spuszczasz). Nie umiem ocenić czy to plus czy minus. Jak działa to pewnie plus (dobre dopasowanie), jak się zepsuje, będzie luźny. Ostatecznie kupiłem Fly Trekkera (zapięcie DD, bez blendy i bez bajerów) ale za to z dobrą wentylacją i białego !!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask Uvex Enduro - opinie użytkownikow | AnubisXRV | Kaski | 35 | 03.10.2012 12:27 |
Kask HJC CL-XS - opinie?! | michoo | Kaski | 10 | 07.02.2010 19:07 |
Kask Kombat Massacre - opinie | vinc18 | Kaski | 18 | 16.03.2009 19:39 |