![]() |
|
Ashanti [Ania Paluch ✰25.05.1976 ✞29.07.2012] |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Dotarła do mnie informacja o takiej stronie: www.annapaluch.kupamieci.pl Wrzucam, jakby ktoś z daleka chcial zapalić "wirtualną świeczkę" albo coś od siebie napisać.
Pozdrawiam
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 1 godz 3 min 48 s
|
![]()
Minal miesiac......
Aniu..nie dotarlo jeszcze do mnie, ze Cie nie ma. Zrozumialam dzisiaj, czemu tak dlugo zwlekalam z tym filmem..jego montaz byl najtrudniejszym przezyciem. Jest prosty..ale wiesz ile uczuc w niego wlozylam. Nie ma dnia, zebym o Tobie nie myslala. Szczegolnie jak siadam na motor..zawsze jade z Toba..w sercu i myslach. Ze wspomnien napisalam kiedys: Poznalam Cie na forum, a zobaczylam w dzien przed naszym wyjazdem na Chorwacje. Obce sobie osoby, zgadaly sie i wyryszuly w podroz dotychczasowego zycia. Nie bylo ani razu niezrecznej ciszy miedzy nami..od pierwszych minut..gadalysmy non stop jak latarynki, najsmieszniej ze jednoczesnie i sie rozumialysmy doskonale. Urzeklas mnie tym ![]() ![]() Czulam, ze cos nie tak. Dziwnie, ze wylaczylas telefon 4 dni przed naszym wyjazdem. Wieczorem Krzysiek napisal na facebooku: "Vasi przykro mi, bylismy u Ani na mieszkaniu, wszedzie mapy, rozlozone przewodniki Rumunii." Wtedy juz wszystko zrozumialam.... Jestes teraz szczesliwa? Bylas daleko..ale zawsze usmiechalam sie na mysl, ze w Wawie jest Ania...ktora, tak samo chce zwiedzic swiat na motorze i zrobimy to..powolutku, stopniowo ale zrobimy... Nie zrobilysmy ![]() Aniu pamietamy..niezmiernie tesknimy..duza czesc z nas zmienila sie po tej tragedii... Odpoczywaj w spokoju[*] [*] [*] Ostatnio edytowane przez creativka : 30.08.2012 o 00:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Z AT od 2006
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: JASŁO
Motocykl: rd 04,m-72
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 16 godz 18 min 28 s
|
![]()
Anię poznałem w ub. roku na urodzinach Wojtka. Pamiętam jak pieszczotliwie mówiła o swej Hondzie CB "cebulka", jak się uśmiechała, tańczyła...Spójrzcie jak pięknie sunęła swoją cebulką.
Aniu zawsze będziesz z nami... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
styki w larsonie do naszych pomp | rambo | Uklad paliwowy i wydechowy | 30 | 19.04.2010 18:33 |