|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gorzów Wielkopolski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 dzień 18 godz 40 min 16 s
|
![]()
mam spodnie retbike, co prawda jakiś stary model, ale NIE POLECAM. Kupiłem parę lat temu, jak zaczynałem jeździć - byłem młody, głupi i chciałem tanio...
Prują się na szwach, przemakają nawet przy niewielkim deszczu, łaty wzmacniające na dupie już odpadły całkowicie, ochraniacze na kolanach odwijają się i cisną powodując dyskomfort. Ogólnie mówiąc tymi spodniami retbike załapał u mnie krechę i nigdy już nie kupię produktu tej marki. Podobnie jak Probiker |
![]() |
![]() |
#2 |
poleca: filcy - jako obuwie trwałe, zawsze modne i wygodne
Miasto: W-wa/Stare Bielany
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 19 godz 59 min 55 s
|
![]()
Jeżeli budżet bardzo mocno Cię ogranicza to na motobajzlu za 600 zł można kupić kurteczki HEIN GERICKE na Gore-texie. Co do Retbikowych spodenek, tutaj możesz coś poczytać o chyba nieco "wyższym" modelu.
A Twój kumpel musi być mało wymagający ![]()
#3 |
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 22 godz 47 min 16 s
|
![]()
to może tak: jaka będzie Twoja następna kurtka i dlaczego nie znowu Retbike?
moja odpowiedź brzmi: przemaka, nieoddycha, cena wcale nie jest atrakcyjna, za taką kasę znajdziesz coś znacznie lepszego, tak jak pisze Szwedzki. Pamiętam, że zeszłej zimy na ebay.de były najniższe modele Rukki na gore-texie nawet za 200€(oczywiście nowe, jakiś duży sklep robił wyprzedaż), także lepiej poszukać, zapolować na okazje itp... Retbike'owi mówimy stanowcze RACZEJ NIE!! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Maciej
Miasto: Warszawa
Przebieg: 12000
![]() Online: 0
|
![]()
Dziękuję, szkoda że opinie są takie a nie inne (lepsze)
Czytając Wasze opinie oraz tekst dostarczony przez Szwedzkiego Kucharza muszę stwierdzić iż odpuszczam sobie ten komplet ![]() Lepiej trochę dołożyć niż kupić taniej i potem żałować ![]() Wobec tego mam takie pytanie: Co polecacie ? Ja potrzebuję strój: -na każdą pogodę -dobry do podróży -przewracać się nie zamierzam - Królowa nie jest crossem ![]() -mam możliwość sprowadzenia towaru z usa -cena gdzieś tak do 1300zł w porywach do 1500 ![]() -no i w miarę ładny, sporo kieszeni żeby miał ![]() -koniecznie kolor czarny -no i co najważniejsze dobre ochraniacze Pozdrawiam, szerokości ![]()
Moja Africa Twin jest najpiękniejsza ![]() Ostatnio edytowane przez Motocyklista : 29.09.2008 o 18:14 |
![]() |