![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Przeciez ja sie nie czepiam wszystkich Rumunow-gdyby tam bylo tak zle nawet bym sie tam nie wybieral.Naczytalem sie wrecz przeciwnych rzeczy.Stad jestem az tak zawiedziony.
Przypomina mi to troche przejazd przez np Zgorzelec krotko przed wycofaniem kontroli granicznej-przyjazd do Polski zajmowal 5 godz,a przejazd przez granice "tylko" 2. Pomimo ze za tydzien mielismy wejsc do Unii-kazde auto bylo zatrzymywane i sprawdzane.Jakby to cos zmienilo. Dziwi mnie wlasnie to-ze na samej granicy "dostalem" kosza. I nie piszcie ze nie mialem dokumentow(bo ich nie mialem),ale nie jechalem na Ukraine czy do USA-to miala byc juz Unia ![]()
![]() |
#3 | |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]() Cytat:
pozdr newrom
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Wrocław
Motocykl: KTM 640 Adv/Honda Transalp 650
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 41 min 2 s
|
![]() Cytat:
Wniosek - kwity trzeba mieć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Afryke rd07a ( igła) - trza dowieźć do Misja-Kamerun | Dariusz Godawa OP | Umawianie i propozycje wyjazdów | 15 | 16.02.2014 11:16 |
4 dni w Rumuni | DeKa | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 31.07.2012 08:38 |
Ukraina - misja i rajd szlakiem polskich zamków | diverek | Umawianie i propozycje wyjazdów | 22 | 17.04.2010 22:08 |
wyjazd na gp f1. | CZART | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 04.04.2010 22:21 |