![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() |
![]()
Marcinie proponujesz małe silniczki ale dość wysokie sprzęty głównie na wertepy a nie do jazdy uniwersalnej.
Fakt że przy tym lekkie ale Ela póki co nie określiła się że tylko Off . A dla np swojej żony spokojnie jako nawet pierwsze moto postawił bym trampka 600. I nie dlatego że poniżej 600cm to obciach ( gdyby była niższa to f650) tylko dlatego że mogła by sobie jechać gdzie tylko by chciała a nie tylko w koło komina lub na przyczepce na zlot jak to wiele osób praktykuje właśnie malutkimi motorkami.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Lubartów
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 4 godz 41 min 36 s
|
![]()
hej elaela, mam 164, ważę 55 trampka kupiłam na 1sze moto i nie żałuję, co prawda glebnęłam parę razy kiedy nóżka mi uciekła w koleinie albo pod górkę, ale moje dość wydziwaczone gmole jednak działały, a wrażenia z jazdy niesamowite! ze względu na wysokość i na wagę zdecydowałam się i niedawno trampka sprzedałam. zmieniłam go na cb500
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
Do krzaków pasuje mały silnik i lekki sprzęt na drodze jednak przyjemniej się jedzie ciut większą pojemnością która nie musi być od razu bardzo ciężka. Dziś kupiliśmy dla koleżanki BMW F650 o której wspominałem 5 postów wcześniej . Dosięga i ogarnia gabaryt a 650 jest tutaj zaletą a nie wadą.
![]() |