![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 3 godz 35 min 10 s
|
![]()
Myslę sobie ( a nie mam udziałów w kompresorkach Samborowych), że chcłopaki wynalezli ten produkt, dokonali pewnych zmian w produkcie typowym (wiem ze oreślali podziałkę wskaznika, zmieniali końcówkę weżyka, co jeszcze nie wiem), zamówili liczac na to że towarzystwo na forum chetnie kupi fajny produkt. Wolę dołozyć parę złotych (zresztą kupiłem go w cenie promocyjnej więc nie przepłaciłem) i mieć świadomość że zarobił na tym ktoś kogo znam. Tych z Wilmatu nie znam...
Nie potepiam jednak nikogo żyjemy w wolnym kraju. Może jednak warto skontaktować się z Samborem i załatwić parę złotych rabatu przy zamówieniu zbiorczym? I Wilk syty i owca cała...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Motocykl: BMW R 1100 GS
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 32 min 21 s
|
![]()
Bawiłem się tym kompresorem z WILMATU mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze jest tej samej jakości co sprzedawany na tym forum (kolega ma kompresor od SAMBORA) . Cena jest jaka jest wolny rynek
![]() ![]() ------------------- BMW R 1100 GS |
![]() |
![]() |