![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 19 godz 17 min 14 s
|
![]()
Więc też raczej wezmę E-09.
Co do mnie to jadę sam. Wyżywam się tylko biegając...i to sporo. Na moto raczej spokojnie, lubię naturę, ale jej raczej nie fotografuję, tylko ludzi, a przy okazji jestem fotografikiem z wykształcenia. Więc szukam ujęć i pięknych gór, w których czuję się jakbym odnalazł siebie. Moim głównym celem jest bieg 100 km po górach w Mongolii (ponoć najpiękniejszy na świecie), a reszta, po biegu, czyt. Kazachstan, Kirgistan, Tadżykistan i Uzbekistan, to tylko powrót niejako okrężny przez, jak mniemam niezwykłe miejsca. Więc tak naprawdę już samo przez to, że będę tam, to mi da niezwykle dużo szczęścia. A jeszcze, jakbym wiedział, gdzie odbić i dokąd zmierzyć (po drodze), tak coby tego szczęścia dopełnić to już byłoby niebo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stopka centralna | NUROFEN | Wszystko dla Afryki | 19 | 16.11.2012 17:37 |
centralna stopka | pustelnik | Rama, zawieszenia, napęd | 14 | 01.10.2011 16:05 |
Azja Centralna | Magnus | Trochę dalej | 137 | 29.11.2009 08:31 |
Podstawka Centralna z Trampka | Stachu | Wszystko dla Afryki | 4 | 30.10.2008 22:38 |