|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 13 min 29 s
|
![]()
Powitalnia jest tutaj: http://africatwin.com.pl/showthread....alnia&page=358 i dobrym obyczajem jest tam wejść i powiedzieć "dzień dobry"
Co do pytania - to nie bardzo rozumiem o co chodzi ci z tym wyłamywaniem. W nowym komplecie są dwa niezależne uchwyty - stacje dokujące ![]() - Jeden montowany na stałe do moto, z własnym zasilaniem. - Drugi samochodowy, z przyssawką do szyby + ładowarka z gniazda zapalniczki. Czy ta odpowiedź jest satysfakcjonująca? ![]()
![]() |
#2 | |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 28 min 14 s
|
![]() Cytat:
Bardzo przepraszam, że się nie przedstawiłem. Obiecuje, że to naprawię. Nie chce Wam zajmować czasu ani miejsca na forum AT i wpadłem tutaj tylko z jednym pytaniem. Otóż mówiąc dalej, to ja w z zestawie mam tylko jedną stację dokującą (jeden daszek) uchwyty są dwa, jeden do szyby drugi do kierownicy motocykla. I raczej wydaje mi się że albo do tego daszka przykręcam uchwyt motocyklowy albo samochodowy tak? czy powinny być dwa odrębne daszki? Bo uchwyt samochodowy można połączyć z ta stacją dokującą tylko, że kabel zasilania motocyklowego przeszkadza. Ja się kierowałem tym, że można usunąć ten element gdzie jest kabel zasilania motocyklowego i wtedy można przykręcić mocowanie samochodowe. Podsumowując - mam tylko jeden daszek - stacje dokującą ![]() dzięki i przepraszam jeśli kogoś uraziłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 13 min 29 s
|
![]()
YoshCo, nikogo nie uraziłeś i jesteś tu mile widziany. Tylko pytając można uzyskać odpowiedź.
Ja swoją nawi kupiłem rok remu i mam dwa "daszki". Nic nie muszę zmieniać i kombinować. Sprawdź w instrukcji co powinno być w zestawie. Albo masz niekompletną, (co obstawiam), albo jakiś nowy zubożony model. Może odezwie Rambo. On ma nowe modele w sprzedaży.
![]() |
#4 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 28 min 14 s
|
![]()
Dziękuje za miłe przyjęcie i wyczerpującą odpowiedź.
Wychodzi na to, że albo lipa w kartonie albo teraz jest opcja 2in1. Bo to ramie z przyssawką do szyby jest,, i wygląda na to, że można je połączyć z tym daszkiem który mam,, ale przeszkadza kabel do połączenia prądu przy opcji na motocykl. Dlatego zastanawiam się czy jest ten kwadracik z tymi prętami (mowa o opcji motocyklowej ![]() Jeszcze raz wielkie dzięki. Ostatnio edytowane przez YoshCo. : 16.05.2012 o 20:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie Lark 35AT | ATomek | Zastosowanie praktyczne | 9 | 28.10.2013 18:04 |