![]() |
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Piaseczno
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 8 godz 22 min 52 s
|
![]()
Jak wszystko wypali to czemu nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 16 godz 33 s
|
![]()
Hej, ja dopiero wróciłem z Krymu jakby ktoś miał jakieś pytania to zapraszam.
Co mogę powiedzieć "na szybko" To drogi nie są takie straszne przelotowa prędkość ok 100-110km/h z plecaczkiem. Jechałem przejście w Rawie Ruskiej (Hrebenne), 2 kontrole policji i panowie chcieli EURO, dogadałem się ściemniając że ja student nie mam kasy nie pracuję i dałem 2 razy po 50hr (ok 25zł) pierwszą noc spałem koło Winnicy i tam jak szukałem miejsca pod namiot skręciłem nogę w kostce. Rano z dziewczyną postanowiliśmy jechać dalej i później już w przydrożnych hotelach spałem. W tamtą stronę jechałem 3 dni z powodu nogi i za hotel zapłaciłem 160hr razem z strzezonym parkingiem (standardy bardzo dobre) mogę podać namiary, znajduje się zaraz za Kherson. Spowrotem jechałem 2 dni i koło Umanu hotel też bardzo dobry standard kosztował mnie 200Hr za 2 osoby rzecz jasna. Pojechałem do Sudaku i stanowczo odradzam szukać noclegów przez przydrożnych pośredników z tabliczką Zdies żilwe czy jakoś tak. 2 razy podjechałem do nich i 2 razy chcieli mnie w balona zrobić. Znalazłem u kolesia za 160Hr za noc z możliwością zaparkowania na podworku. Wszystko ok, a znalazłem po ogłoszeniu na płocie. Wszedłem i zapytałem się. Warunki raczej słabe, ale próżno tam szukać czegoś lepszego, przynajmniej kibelek do wyboru ukrainski i europejski. Hotele w Sudaku to ok 800-900Hr za noc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
covax
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Podlaska wioska
Motocykl: MZ ETZ 250 i coś jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 7 min 8 s
|
![]()
heheheh to są tam ciągle
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 17:51 |
Relacje w postaci linków - informacje | Ola | Trochę dalej | 0 | 11.10.2010 14:30 |
Relacje w postaci linków - informacje | Ola | Polska | 0 | 11.10.2010 14:30 |