|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 3 godz 39 min 46 s
|
![]()
Tak jak napisałem - wpakowałem na próbę tą białą baterię (w ramach wymiany gwarancyjnej oddałem tylko nawigację z jednym aku więc jeden mam biały a jeden czarny) i na razie ciężko powiedzieć czy jest ok bo za krótkie dystanse robię.
Może dzisiaj się uda pojechać kawałek dalej. Na razie jest pół na pół. Pierwszy przejazd wyglądało, że aku się doładował bardziej niż był przed startem ale już drugi przejazd spowodował, że na końcu aku miał mniej procentów naładowania niż na starcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Tak, zrozumiałem. Chodziło mi bardziej o to, żeby obie czarne sprawdzić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Drugiej czarnej nie mam. Ale widzę, że na forum TA człowiek opisuje dokładnie ten sam problem co u mnie (nawi też z nowej dostawy) więc coś chyba Larkowi się nie do końca udała zmiana aku.
No nic - może ktoś jeszcze z nowym Larkiem podzieli się swoimi spostrzeżeniami w tym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Są dwie w zestawie
![]() Jak coś mogę Ci użyczyć, mam ich trochę.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
W fabrycznym są dwie - ja miałem 2 białe i oddając do naprawy gwarancyjnej oddałem nawigację z jednym białym aku. Drugi biały został w domu.
Zwrotnie dostałem nową nawigację z jednym czarnym aku :-) Co do propozycji pożyczenia - chętnie skorzystam jako kolejny etap testowania co źle działa :-) (na razie chcę popatrzeć jak się będzie zachowywać nawi na tym białym akumulatorze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Słupno
Motocykl: DR 800
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 18 min 48 s
|
![]() Cytat:
Któryś z przedmówców napisał, że podłączone navi jest po przekaźniku. Lepiej prosto z aku z dodatkowym "pstryczkiem" co by bez urządzenia piny pod napięciem nie były ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
Dzisiaj będę próbował jeszcze z tą mapą co jest w ramach nawigacji - jeśli problem będzie identyczny to niestety sprzęt ponownie trafi do serwisu :-( Ostatnio edytowane przez rpp : 16.05.2012 o 14:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mocowanie Lark 35AT | ATomek | Zastosowanie praktyczne | 9 | 28.10.2013 18:04 |