![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
"śpiewać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi..." Jestem, jak ten rolnik, cytowany wyżej przez IVI. To, co napisałem, napawa mnie smutkiem niestety i ani krzty humoru (w ostatnim poście) w tym już nie ma (he, he). Wiem, że w tutejszym środowisku, to takie wołanie na puszczy, krzyk rozpaczy. Tak... Zdecydowanie wolałbym, aby to kobiety byly pielęgniarkami, a balet męski sprowadzał się do kungfu jakiegoś lepiej albo stepowania w stylu Cotton Clubu. Na hasło, Kobiety na traktory, robi mi się niedobrze, zaś kobitka wieczorkiem robiąca na drutach wełniane skarpetki, sweter lub szal (miast planująca kolejny wypad na moto), to mój ideał. Nie dzielę kobiety na prawdziwe i nieprawdziwe. Poza kwestią wychowania, są jeszcze hormony. Natura spycha takie zachowania na margines i dlatego "tym ogarnięte" tworzą swoje koło (Lejdiski), bo łatwiej w grupie, która myśli podobnie. Ja, akurat tylko z tego powodu, takiej grupy nie będę adorował. Nie przeszkodzi mi to jednak, w trakcie spotkania pocałować każdą z Was w rękę, przepuścić przodem (choć osobiście uważam, że to facet pierwszy powinien sprawdzić każdy grunt), wstać gdy kobieta wchodzi do pomieszczenia lub gdy wstaje od stołu. Mało tego. Nie wywołany, nie będe otwierał dyskusji "w temacie", by swoim stanowiskiem, nie zrobić przykrości. Nie jest to poza do odegrania, tak mnie wychowała ulica i literatura. Droga Kaś-ku... Tak, powinnaś rodzić i wychowywać. Najbardziej społeczną jest komórka rodzinna. Najgorsze, co spotyka starą pannę (lub solowy związek), to zgorzknienie na starość i dom opieki społecznej. Wszystko to w imię stawiania sobie "wyższych celów". Cena tej emancypacji może być wysoka. Skoro się to ma, to trudno. Musicie z tym żyć... ![]() Ended. P.S. Cytat:
![]() Pozostaje mi mieć nadzieję, że w tańcu nie prowadzisz! Niech Wam będzie... Nie powinnyście nazywać dział "Lejdiski", tylko "Amazonki" (z zachowaniem piersi, a miast łuku motor). AMAZONKI. ![]() P.S.` Kiedyś mi mama zrobiła na drutach sweter z pomaranczowej wełny. Wzbudzał on śmiech kolegów i strasznie cipał do tego. To kurde... Nosiłem dla przekory. Gdy z niego wyrosłem, obciąłem przyfastrygowane rękawy i jeszcze długo zakładałem w chłodne wieczory... Biedaka zapodziałem w trakcie jednej z licznych przeprowadzek... Ostatnio edytowane przez Elwood : 13.04.2012 o 08:45 |
||
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]() A, to już zależy jak bardzo męski jest partner ![]() Dziękuję Ci za te Amazonki, od razu lepiej to wygląda ![]() Zobowiązuję sie publicznie takowe rękawki dla Ciebie wydziergać - czy życzysz sobie pomarańczowo-wspomnieniowe, czy też inny kolorek? Wszak "klient nasz pan"! p/s. Że też Ci się baletnicy zachciało ! Mogłeś o szydełkujące matki zapytać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
To ostatnia szansa rehabilitacji w męskim gronie, kiedy kobitka na moto skoczy dla swego PM po piwo i miast zwykłego kartona, podloży mu pod kufel osobiście wydzierganą przez się serwetkę... No... Niestety wyszło szydło z wora i tak misternie plan knuty, legł w gruzach. Prawdziwy Mężczyzna to taki, który się daje swej lubej przekupić, godząc się, nazywając to kompromisem. Prawdziwy Mężczyzna lubi pobiadolić. Prawdziwa Kobieta, to taka, która wyręcza swojego Prawdziwego Mężczyznę w pracach domowych (malując mieszkanie, wieszając obraz, wymieniając uszczelkę w kranie), bo twierdzi, że ów, to wszystko sp... Postawie prezentowanej w przykładzie wyżej, nie potrafię oprzeć się (tym bardziej lubej). Dlatego kocham i cenię sobie moją Prawdziwą Kobietę ponad wszystko... No prawie. Lenko, jak zartowałaś z tym swetrem, to tnę się. On MUSI być pomarańczowy! Albo inny "wściekły", bo ja tak do końca kolorów nie ogarniam. Ten mój kolorem przypominał rzadką, silnie rozwolnioną kupę. Jeżeli Wać Pani gotowa wyzwania podjąć się, to odebrałbym wdzięczny 'towar" osobiście z początkiem maja. Idealnie pasowałby klimatem także do mej tekturowej walizki z metalowymi okuciami, która akuratnie będę miał przy sobie. To zagadnienie przeniósłbym na prywatne pole. Podałbym podstawowe wymiary itp, oraz sposób zadośćuczynienia, biorąc również pod uwagę Prawdziwego Mężczyznę, z którym Wać Pani tak dzielnie dzielisz życie. Pozdrawiam Amazonki i uciekam z tematu. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Przez Ciebie spóźniłam się do pracy! Dawaj na
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 20 godz 7 min 10 s
|
![]()
Tak czułam, że włączenie się Elwooda do dyskusji nada jej nową jakość
![]() Cytat:
Poza tym, taka kobitka, co to wieczory spędza przy dzierganiu szaliczków, zapewne w tle leci sobie jakieś "M jak miłość", ewentualnie Danielle Steel sobie poczyta - nie sądzisz, że dosyć ją to ogranicza? Może jeszcze niech nie pracuje, tylko dzieci wychowuje i w domu siedzi? Rezerwujesz dla mężczyzn ciekawszą stronę życia - poza domem, kontakty z ludźmi, podróże - a my mamy siedzieć w domu i czekać z obiadkiem? O nie - dziękuję bardzo. Elwood, ja złośliwa kobieta jestem - a kogo na Biesach prosiłeś o prezentację? Kobiety dziergające szaliczki, czy te, które były w Czeczenii czy Arizonie?
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
To nie smog, lecz fog - krótki wypad do Chin | Ludwik Perney | Trochę dalej | 44 | 04.06.2014 09:38 |
Krótki rolgaz? | madafakinges | Wszystko dla Afryki | 10 | 14.08.2013 10:12 |
Krótki 3-4 dniowy wypad do Pragi, | Paweł - K | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 27.06.2013 01:09 |
Соңкөл krótki film o długiej podróży | Feel | Kwestie różne, ale podróżne. | 20 | 15.03.2013 22:03 |
krótki filmik Ukraina enduro maj 2010 | motormaniak | Polska | 6 | 30.06.2010 21:54 |