![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: Trampek PD 06
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 17 min 31 s
|
![]() Cytat:
Ale spoko, dziduj dalej po lasach i rób grandę. Gratuluję.
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Ps. Nie oram młodników i grandy nie robie. Bardzo lubię lasy, Lubie na grzyby chodzić i lubie tez po nich jeździć, Ale jeżdże tylko po Drogach leśnych. Nie między drzewami i nie po młodnikach. Po prostu w moich stronach jest wiele dróg leśnych prowadzących z jednej miejscowości do drugiej. każdy nimi jeździ, traktorami samochodami itd. Nie są to zadne puszcze ani starodawne prawem chronione knieje, normalne lasy, troche chłopskie troche państwowe. Ot całe moje jeżdżenie. RD04 troche dla mnie, 70kg harpagana, przyciężka na szarpanie sie w błocie samemu. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 56 min 0
|
![]()
Z innej beczki.
Dojazd do działki leśno/rolnej pod lasem. Własność babci. Dojazd od cztrech stron tylko drogami leśnymi, w dodatku drogą leśną idzie szlak turystyczny. Mam w domu ksero wypisu z rejestru gruntów. No przecie można chyba dojechać do kawałka ziemi?
![]() |
#4 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Można. Jak jesteś babcią, noł problem.
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jazda po lesie | Pils | Kwestie różne, ale podróżne. | 213 | 15.10.2018 21:26 |
Motorkowa zielen czyli w lesie i w trawie.. | puszek | Polska | 6 | 19.03.2012 23:00 |