![]() |
|
Hardware Opisy sprzętu, porady dotyczące wyboru... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Gość
Online: 0
|
![]()
Nie odzywałem się, bo zumo220 nawet na oczy nie widziałem. Ale dyskusja się rozszerza...
![]() Cytat:
![]() Montana w chwili wypuszczenia na rynek miała mnóstwo typowych chorób niedopracowanego produktu + wadę sprzętową, czyli typowo ![]() http://garminmontana.wikispaces.com/Software+Versions W pewnym momencie wypuszczono nawet 5 wersji beta dla każdego kto chciał się pobawić w testera i zgłaszać poprawki. Póki co wydaje się, że w przypadku nowych eTrex-ów sprawy wyglądają podobnie. Czyli coś się rusza..... Upraszczając, wymieniłbym 3 główne zalety Garminów: 1. wielką ilość map: komercyjnych i darmowych 2. solidny hardware (na co zwrócił uwagę Fxrider) 3. darmowe oprogramowanie na komputer: dawniej Mapsource, a obecnie Basecamp, znacznie poszerzające całą zabawę (z tego jednak co wiem, to nie wszystkie modele garminów współpracują z tym softwarem!) i 2 główne wady (trochę inaczej niż Fxrider): 1. horrendalna cena [...] długo, długo nic... 2. ograniczona przydatność do samochodu zarówno jeśli chodzi o możliwości software'u jak i w przypadku PL: użyteczność mapy (wyraźnie mniejsza niż np. Automapy). To tak bardzo ogólnie. Zdrówko, Miszel |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Garmin Zumo 350 | sebol | Zastosowanie praktyczne | 7 | 07.10.2019 06:15 |
Garmin Zumo 350 | gdziala | Hardware | 20 | 20.08.2013 11:26 |
Garmin Zumo 400 GP | HRABIA z Krosna | Hardware | 31 | 03.01.2010 21:51 |