![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Mam bardzo wiele szacunku i podziwu dla prowadzących to forum i ich zaangażowanie w jego utrzymanie. Są rzeczy ważniejsze, niż wkradająca się komercha. Duże fora takie są. Czosnek & Co - pełny szacun. Reklama i sponsorzy to rzecz niestety niezbędna. Ważne że ludzie się spotykają, dzielą swoimi problemami i marzeniami, często w ich wyniku powstaje coś niezwykłego - podróż. Ludzie stają się bogatsi, bardziej tolerancyjni, znajdują przyjaciól. To bardzo dobra robota!!! Mnie chodzi tylko o sprawę idei tego konkursu. Dajemy klubową nagrodę ze składek najlepszemu członkowi, zamiast dać szansę WSZYSTKIM marzycielom, bu mogli ocenić zaangażowanie i niezwykłość przekazu wszystkich którym się chciało podzielić swoimi przeżyciami. Ja jestem leniuchem i mi się po prostu nie chce, zrobię to czasem dla przyjaciół. Ale gdyby np Zazigi nie opłacił składki?
![]() |
#2 |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]()
Lupusie nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią, z paroma wcześniejszymi również bym dyskutował, ale to nie czas i miejsce - forum jest dla NAS, a nie dla sponsorów - sami je utrzymujemy - płacąc skłądki i żaden producent oleju, czy benzyny, nie będzie nam narzucał/usuwał tematów dyskusji. Jeśi rzeczywiście wierzysz w te wartości o których piasałeś wcześniej, wiesz o tym, że właśnie dzięki temu, że nie ma tu tłustych świń ze swoim szmalcem - to forum jest bardziej prawdziwe i daje możliwości prawdziwego poznania ludzi z sercem i pasją.
Nie miałem okazji poznać Czosnka jeszcze, ale skoro on tego pilnuje, jak piszecie, to dzięki mu za to!
RideNow! Ostatnio edytowane przez bliźniak : 29.01.2012 o 12:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży | czosnek | Kwestie różne, ale podróżne. | 26 | 13.02.2012 11:13 |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 17:51 |