![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 1 tydzień 1 godz 29 min 7 s
|
![]()
Cześć. Plan piękny i na pewno nikt nie będzie Cię zniechęcał zwłaszcza, że już kilku z forum udowodniło, że plan jest jak najbardziej realny. To znaczy nie do końca ponieważ Magadan leży na Kołymie a nie na Kamczatce ale poza tym wszystko jak najbardziej do zrobienia
![]() Zapraszamy również tutaj na początek: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69 Ostatnio edytowane przez czosnek : 28.01.2012 o 11:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Poszukaj postu Grandy- on się w tym samym kierunku wybiera i swego czasu tez szukał kompanów...
Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
|
![]()
Cześć Palladyn
Jesli chodzi o ewentualne połaczenie sił chociaż we fragmencie sił ( jak piszesz ) to jestem otwarty gdyz ja tegoroczną podróz domagadanu zaczynam od Jakucka i terminowo moge sie dopasować. Chociaz dodam ze wstepnie jestem tez umowiony z Grandą i Slawkkiem który podobnie jak jak motocykl po zeszlorocznych przygodach ma juz na Syberii. Jesli chodzi o twoja informacje to po za tym co juz napisał Czosnek ( potwierdzam Magadan lezy na Kołymie a nie na Kamczatce ) to zastanawiam się jeszcze nad tym co napisaleś czyli poprzez Władywostok dojechać do Magadanu.......Jesli zamierzasz z Wladywostoku droga morską przeprawic sied o Magadanu to z informacji posiadanych przezemnie jest to bardzo trudne a wręcz niemozliwe przynajmnien razem z motocyklem. Motocykl oddzielnie statkiem a ty samolotem ( tylko pamietaj że tam nikt ci nie zagwarantuje kiedy ten motocykl dopłynie do portu w Magadanie ) Na kołach oczywiście mozliwe tylko "koła" z tej trasy nie zrobisz bo musisz wracać sie do Skorowodino, wiec jesli całośc bedziesz robił na kołach to trzy razy bedziesz jechał przez skorowodino ( uwierz ze nie ma tam nic az tak ciekawego aby trzy razy tam jechać w ciagu jednych wakacji ) Chyba żeby jechac najpierw do Magadanu potem do Władywostoku i tu juz ładowac sie na pociąg do Moskwy. Przeslij ewentualnie na maila swoj plan trasy to może cos jeszcze podpowiem ( oczywiscie jesli bedziesz chciał ) Oczywiście połaczyc siły jak najbardziej możemy, jestem za, przeslij na ![]() Planu wakacyjnego nie zmieniaj, Syberia jest wielka i fantastyczna do zobaczenia na Syberyjskiej Grawiejce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Lubin
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 godz 16 min 57 s
|
![]()
Zatem dobrze trafiłem! wiedziałem, że jesli szukać wariatów to własnie w takim miejscu jak tutaj! Czytałem na innych forach ze podróż z Wladywostoku do Magadanu statkiem wcale nie jest tak skaplikowana ale moze różnie to bywa.
Zatem jeszcze będe musiał dokładniej zbadać temat a jak nie no to cóż wpierw Magadan a potem Władywostok-ciągnie mnie jakoś do tego miasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
bike island days 28.06.2012-1.07.2012-Lubieszewo kolo Drawska Pom-zachodniopomorskie | kuras | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 10.06.2012 21:33 |
25-27.05.2012 Brest Bike Festival 2012 | SzymonBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 1 | 17.05.2012 07:48 |
Kołyma i Jacek Hugo-Bader | Miszel | Kwestie różne, ale podróżne. | 17 | 31.03.2012 21:23 |