Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Umawianie i propozycje wyjazdów

Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 28.01.2012, 11:08   #1
czosnek

czosnek's Avatar

Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
czosnek will become famous soon enough
Online: 11 miesiące 1 tydzień 1 godz 29 min 7 s
Domyślnie

Cześć. Plan piękny i na pewno nikt nie będzie Cię zniechęcał zwłaszcza, że już kilku z forum udowodniło, że plan jest jak najbardziej realny. To znaczy nie do końca ponieważ Magadan leży na Kołymie a nie na Kamczatce ale poza tym wszystko jak najbardziej do zrobienia

Zapraszamy również tutaj na początek: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69

Ostatnio edytowane przez czosnek : 28.01.2012 o 11:21
czosnek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28.01.2012, 15:49   #2
ArtiZet

ArtiZet's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: akalicy stolicy
Motocykl: XRV650
Przebieg: 90+
ArtiZet jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 2 tygodni 4 dni 14 godz 56 min 12 s
Domyślnie

Poszukaj postu Grandy- on się w tym samym kierunku wybiera i swego czasu tez szukał kompanów...
Powodzenia
ArtiZet jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.01.2012, 11:36   #3
deny1237

deny1237's Avatar

Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
deny1237 jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
Domyślnie

Cześć Palladyn

Jesli chodzi o ewentualne połaczenie sił chociaż we fragmencie sił ( jak piszesz ) to jestem otwarty gdyz ja tegoroczną podróz domagadanu zaczynam od Jakucka i terminowo moge sie dopasować. Chociaz dodam ze wstepnie jestem tez umowiony z Grandą i Slawkkiem który podobnie jak jak motocykl po zeszlorocznych przygodach ma juz na Syberii.

Jesli chodzi o twoja informacje to po za tym co juz napisał Czosnek ( potwierdzam Magadan lezy na Kołymie a nie na Kamczatce ) to zastanawiam się jeszcze nad tym co napisaleś czyli poprzez Władywostok dojechać do Magadanu.......Jesli zamierzasz z Wladywostoku droga morską przeprawic sied o Magadanu to z informacji posiadanych przezemnie jest to bardzo trudne a wręcz niemozliwe przynajmnien razem z motocyklem.

Motocykl oddzielnie statkiem a ty samolotem ( tylko pamietaj że tam nikt ci nie zagwarantuje kiedy ten motocykl dopłynie do portu w Magadanie )

Na kołach oczywiście mozliwe tylko "koła" z tej trasy nie zrobisz bo musisz wracać sie do Skorowodino, wiec jesli całośc bedziesz robił na kołach to trzy razy bedziesz jechał przez skorowodino ( uwierz ze nie ma tam nic az tak ciekawego aby trzy razy tam jechać w ciagu jednych wakacji )

Chyba żeby jechac najpierw do Magadanu potem do Władywostoku i tu juz ładowac sie na pociąg do Moskwy.

Przeslij ewentualnie na maila swoj plan trasy to może cos jeszcze podpowiem ( oczywiscie jesli bedziesz chciał )

Oczywiście połaczyc siły jak najbardziej możemy, jestem za, przeslij na a numer telefonu to zadzwonie i pogadamy.

Planu wakacyjnego nie zmieniaj, Syberia jest wielka i fantastyczna do zobaczenia na Syberyjskiej Grawiejce.
deny1237 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.01.2012, 11:52   #4
Palladyn

Palladyn's Avatar

Miasto: Lubin
Motocykl: RD03
Palladyn jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 godz 16 min 57 s
Domyślnie

Zatem dobrze trafiłem! wiedziałem, że jesli szukać wariatów to własnie w takim miejscu jak tutaj! Czytałem na innych forach ze podróż z Wladywostoku do Magadanu statkiem wcale nie jest tak skaplikowana ale moze różnie to bywa.
Zatem jeszcze będe musiał dokładniej zbadać temat a jak nie no to cóż wpierw Magadan a potem Władywostok-ciągnie mnie jakoś do tego miasta
Palladyn jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania