![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Chce się czasem nawet mojej żonie, mówię tu o wolności w stanie pierwotnym.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Klasycznie pomysł został osrany i obrzygany.
Było do przewidzenia:-)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Cholera, ja już się pogubiłem... O co Wam ludzie chodzi? Są relacje, został ogłoszony konkurs, komuś się chciało go zorganizować, ktoś może dostać nagrodę - i w pytę! Jak się komuś nie podoba, to przecież może:
a) nie głosować; b) wątek z konkursem olać; c) w przypadku zakwalifikowania swojej relacji wycofać ją. Przecież nie ma przymusu czytania / głosowania / udziału / płacenia składek. W zasadzie każdą inicjatywę można zgnoić, tylko po co? Prośba do kolegów, którym z różnych powodów ten konkurs nie pasuje: zorganizujcie inny konkurs, taki który według Was będzie idealny, dla użytkowników, których uznacie za właściwych, na odpowiadających Wam zasadach. Przecież, o ile się nie mylę nikt Wam tego nie broni ![]()
AT RD07A, '98, HRC Ostatnio edytowane przez jochen : 27.01.2012 o 10:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]()
Podpisac sie wypada pod lena,Lupusem i Calgonem .Eeech szkoda gadac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży | czosnek | Kwestie różne, ale podróżne. | 26 | 13.02.2012 11:13 |
Nowe relacje w wersji PDF - RELACJE - ALL IN ONE | 7Greg | Trochę dalej | 11 | 31.10.2011 17:51 |