|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 18 godz 34 min 0
|
![]()
Kilka dni temu zamówiłem model crossowy kasku ls2 (bez szyby) także jak dojedzie zdam relacje !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łańcut
Motocykl: RD07
Przebieg: 70 000
![]() Online: 3 dni 21 godz 15 min 15 s
|
![]()
mam już posiadaniu ten kask
http://www.youtube.com/watch?v=gzeMW9oer_Q wersji Dakar Poland 2011 ![]() jeżeli chodzi o wykonanie jest mega za ta cene ! wyściółka jest miluśka w dotyku oraz dla głowy, dobre wentylacje głowy zdejmowana wyściółka, nosek jest fajnie zrobiony na pustynie który nie przepuści piasku,regulacja daszku, rewelka jak dla mnie Będę jutro jeździł exc po lesie to powiem jakie wrażenie podczas jazdy ![]() Są dostępne dwa rodzaje ja kupiłem ten droższy za 310zł po promocji jest to wersja fireblade |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Online: 18 godz 34 min 0
|
![]()
Ja kupiłem najtańszą wersje z malowaniem za 190zł na allegro. Jestem b zadowolony póki co, wszysto wykonane bardzo solidnie nie to co w chińskich kaskach, wypinane wnętrze pomimo tak niskiej ceny kasku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miasto: Odolanów
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 4 godz 27 min 28 s
|
![]()
Buli jak tam pierwsze doznania z nowym kaskiem bo też mam zamiar takiego kupić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Łańcut
Motocykl: RD07
Przebieg: 70 000
![]() Online: 3 dni 21 godz 15 min 15 s
|
![]()
kask bardzo fajnie wykończony, i wygodny trawne maja rozmiary, porównując z nolanem enduro LS2 mnie położyło na kolana, jak bym miał kupować kupił bym jeszcze raz, ja kupiłem w gmoto.pl jak by nie było na stronce musisz dzwonić
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co sądzicie ? | Kubaandcom | Kaski | 2 | 19.11.2012 21:17 |
Heidenau - co o tym sądzicie | wojtek II | Hamulce, kola, opony | 20 | 10.05.2012 11:45 |