|
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Strzelin
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 11 godz 43 min 30 s
|
![]()
Sorki panowie.
Zainstalowało się ładnie , mapy zapodałem , otwiera się pierwsza klasa ............ wszystko wyglądało cacy , a na dworze satelit nie złapał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Tak to mi się też udało uruchomić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 6 godz 59 min 13 s
|
![]()
eee to mi nawet lapal satelity w Garmin XT ...
tyle ze GPSGate wymagal reinstalacji po kazdym zamknieciu Garmina. Byc moze cos w skrypcie uruchamiajacych spsulem a moze tak niestabilnie to dziala. portsplitter ktorego ludzie uzywaja przy innych larkach w przypadku 35AT nie dziala bo nie ma domyslnie zadnego wolnego com na ktory mozna by sygnal przemapowac z com7 na ktorym sygnal gps wystawia driver. gpsgate pozwala usunac przypisanie ktoregos z domyslnych portow i w jego miejsce wstawic sygnal z drivera gps Jakims wyjsciem byloby moze zmodyfikowanie przypisow bezposrednio w rejestrach windows (wykasowanie ktoregos z aktualnych przypisan) i uzycie 'standardowego' lub lekko zmodyfikowanego skryptu wraz z portsplitterem tak sobie na glos tylko mysle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Znów się zawiesiła AM na Larku i urządzenie nie widzi plików na karcie, za to chyba tak szybko nikt nie jechał Afryczką
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 6 godz 59 min 13 s
|
![]() Cytat:
Mozna z poziomu Adja menu wylaczac ekran i po wlaczeniu po chwili znow gpsgate lapie satelity. Po hardreset niestety chyba rejestr jest przywracany do stanu pierwotnego i gpsgate nie ma juz wpisow dotyczacych zmian w driverach portow com. wymaga wtedy reinstalacji. Mam teraz backup rejestru przed i po instalacji - moze sie uda mi znalezc w koncu gdzie jest przechowywany rejestr do ktorego jest resetowane urzadzenie po restarcie i moze uda sie go nadpisac tak zeby gpsgate i zmienione mapowania portow COM dzialaly ... Sprawdze moze zadziala opcja z Larka 35.3: 1. Uruchamiamy CeRegEditor. 2. Modyfikujemy rejestr według uznania. 3. NIE RESTARTUJĄC URZĄDZENIA robimy PEŁNĄ kopię zapasową za pomocą ActiveSync. 4. Przywracamy zrobioną wcześniej kopię. 5. Cieszymy się na stałe zmodyfikowanym rejestrem. ... Ostatnio edytowane przez MTBiker : 09.09.2011 o 10:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Miasto: Konin
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 dzień 21 godz 58 min 10 s
|
![]()
ja kupiłem Larka 3 m-ce temu ,przejechał ze mną Bałkany +jakies 4 tys,jest git,dzialaja trzy mapy -Auto,Igo i orgginal copernikus,jest bardzo zadowolony z tego sprzeta i szczerze polecam.
![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Wlkp.
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 11 godz 8 min 31 s
|
![]()
Również polecam, tani i z automapą śmiga
![]() |
![]() |