![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Luknij w wątek Józka i czerpaj natchnienie gratis. Wymaga to na początku odwagi, ale jeżeli sam potrafisz ogarnąć w podstawach sprzęt, to sobie poradzisz. Jest też w pomrokach forum AT fantastyczna relacja Lewara. Zresztą moja ulubiona. Wystarczy, że zadbasz o akumulator. A imć Lewar na Afrfi wygląda jak hipek, więc pozwolę sobie na również ulubiony, taki o to wierszyk: Z ZOO zniknął hipopotam (w sensie hipek - Lewar). Leć tam (w sensie Turcja) prędko zastąp go tam! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 15 godz 57 min 51 s
|
![]()
czy ja mam zmienić nicka na Józek?
![]() nie podobie mi się... ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 40 min 4 s
|
![]()
Relacja Josepha działa na wyobraźnię i kusi strasznie, żeby chociaż częściowo powtórzyć.
Zwłaszcza, że ciągle nie wiem czy kebab w Turcji smakuje lepiej niż u nas ![]() ![]() ![]() Pzdr M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 15 godz 57 min 51 s
|
![]()
Najlepszy jest w Szczecinie w BAR RAB. Ale ten turecki też od biedy daje radę
![]() Joseph