Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.06.2011, 16:01   #11
kulka

kulka's Avatar

Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
kulka jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 22 min 41 s
Domyślnie

kolego , sasiad nawet nie wiem czy ma komórke
powiem ci tak ; moto kupilem ja , on sie nie zna , prosty chłop , rolnik na emeryturze
ale fajny gosc , niestety , nabawil sie przez lata tyry problemow z kolanem , kregoslupem i teraz zamiast na moto to na rehabilitacje pomyka bo ledwo chodzi .
moto ma dwa chyba sezony , praktycznie przez ten czas to zrobil moze ze 2kkm moze nawet nie tyle .
poprzednio sprzetem latala dziewczyna we wroclawiu i chyba pierwszym wlascicielem byla w polsce . nie bite , jak na swoje lata ladny stan , oponka tyl; do wymiany juz powoli bedzie , niedawno linka od gazu sie zerwala ale juz jest nowa zamontowana . mot ladnie chodzi , pali od strzala fotki jakies mam jak chcesz to tu m,am linka do mojego dzialu z gratami moich znajomych na sprzedaz co sie trafialy
https://picasaweb.google.com/kulkags...eat=directlink
czesto pomagam im sprzedac jesli cos jest naprawde warte zeby z geby szmaty nie robic .
moto jest chyba z 91r i chcialbytyle za niego ile dal czyli 6300 (mysle ze te 300do zbicia spokojnie )
jak znajde jakis nr do benka to zapodam bo szczerze muwiac nie znam bo mieszka za plotem

Zasady Postowania