![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 33 min 4 s
|
![]()
Z uwagi na brak odzewu, chcąc w pełni oddać atmosferę produktu, slipy pozwoliłem sobie wysłać niewyprane, jednocześnie spieszę zaintersowanych poinformować, że bezpośrednio po otrzymaniu akceptacji GTW rozpoczynam masową, stricte komercyjną produkcję. Z uwagi na technologię wykonania nie gwarantuję jednak 100% powtarzalności kolejnych egzemplarzy co w efekcie powinno wpłynąć na podniesienie wartości bielizny w związku z jej niepowtarzalnym charakterem bezpośrednio wskazującym na "ręczną", czysto rzemieślniczą robotę.
Ciekawy jestem czy po otwarciu tej osmologicznej przesyłki ktoś w końcu w temacie głos zabierze i problem wyłuszczy ![]() Nurkowanie to jedyna dziedzina życia w której osiągnięcie DNA jest miarą sukcesu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Kraków/Brzozów/Gdańsk/Zabrze
Motocykl: RD07a/1190r
![]() Online: 11 miesiące 1 tydzień 1 godz 29 min 5 s
|
![]() Cytat:
W temacie Twojej własnej produkcji, jedyne co mi przychodzi do głowy to przytoczona wyżej złota myśl o nurkowaniu. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Moje odczucia w temacie DUNLOP 952 do dużego ĘDURO | MOTOMYSZA | Hamulce, kola, opony | 2 | 08.10.2013 19:28 |