![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Jakbyś się wybierał na pustynie to podczep się pod jakąś ekipę żebyś się sam nie szwendał.
Po zwykłych drogach to nie wiem czy Maroko jest trudniejsze od Rumunii czy Słowacji. (ale obraz mogę mieć spaczony bo byłem na wycieczce prawie all inclusive ;> ) Aaa i biletu pilnuj, bo jak się go zgubi to w porcie jest trochę stresu ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 45 min 12 s
|
![]()
O tej porze roku na pustyni wiel4 Kasb zawiesza dzialalność...Nie ma turystów a temperatura dochodzi do 60 stopni...W nocy robią sie aktywne zmije piaskowe i inne gady bo temperatura nie spada...Musisz miec ze soba pokazny zapas wody w takich warunkach..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Scala Rider Solo | thcrew | Wszystko dla Afrykańczyka | 9 | 23.01.2012 15:25 |
Kanapa solo | calgon | Wszystko dla Afryki | 18 | 23.02.2011 22:07 |
Gdzie woda w PETach w motocyklu - solo | podos | Przygotowania do wyjazdów | 40 | 28.04.2010 16:34 |
jakie dokumenty potrzebne do Morocco ?? | Andrzej_Dykta | Przygotowania do wyjazdów | 14 | 12.10.2009 10:48 |