![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
koledzy o większości rzeczy już napisali. ale jeśli chodziła wcześniej bez problemu to muuuuusi chodzić znowu.
podwieszone deko/zawór (miałem tak po zimie!!!) ![]() ![]() jeśli sucha jest świeca to głównie w zasilaniu w paliwo szukaj przyczyny. odstojnik pod kranikiem czyściłeś? sorry: CZY W BANIAKU jest wacha w odpowiedniej ilości? dysze wykręcałeś czyli wyjmowałeś również gaźniki. poskładałeś na 100% wszystko jak należy? podaj ze 2ccm benzyny bezpośrednio do otworu świecy - kontrolnie. coś powinno się zadziać. oczywiście nie przesadzaj z ilością - bena przedostaje się do oleju + zmywa olej ze ścianek cylindra. inaczej spółka tłok/cylinder będzie Ci niewdzięczna. no. powodzenia. na koniec dodam, że pamiętaj, że nie jesteś sam. wcześniej czy później pomożemy jej pyrkać ponownie ![]() Paluch męczył się ze swoją XL 3/4 zlotu w Grodźcu. w końcu zapaliła. matjas OT: XL600 to fajne motóry som. ja za swoją dostałem nagrodę za najstarsze moto na zlocie ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda XL600R - opinie użytkowników | piotreklodz | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 12.05.2012 10:37 |
Nie pali | Pawel | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 9 | 06.11.2011 21:49 |