![]() |
|
Archiwum Tylko do przenoszenia starych postów |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]()
wzmocnienia raczej nie ma. Mam watpliwosci, czy to skora, ale moze. Na pewno mocno scieraja sie podeszwy przy czubkach z przodu.
|
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]() Cytat:
Dlatego za 10e kupilem sobie blachy z Crosfire i sam je zamontowalem, wiec przody podeszw zabiezpieczone. A odpinajcy sie "rzep" zabezpieczam tasma. Teraz mysle o wymianie podeszw(oryginaly sa kiepskie) na jakies Vibramy, bo obcinajac oryginalne mozna wkleic, wszyc cos mocniejszego i wtedy beda to calkiem spoko buty, na wyprawe(niestety duzy off -road za miekkie). A miejsca obicrajace i skrzypiace mysle,ze silikonem w sprayu albo teflonem potraktuje. UFU zrobilo calkiem ciekawe but HERO sie nazywaja te moga byc dobre na jakies extremelne wyprawy. PZdxr
![]() |
#3 | |
no... może trochę niezdecydowany
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: koło Mszczonowa
Motocykl: już nie Afri, R1200GS + Franza DRZta
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 12 godz 37 min 22 s
|
![]() Cytat:
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]() Cytat:
NO dokladnie aj kolega powiedzial TFU ![]() Podeszwa juz wzmocniona 55e i koles wlozyl jakis tam rodzaj Vibrama, zeszlifowal bieznik w starej i metoda wulkanizacji( magi jak dla mnie) zamontowal nowa podeszwe. Zamontowal mi rowniez podkowki z tylu, wiec na podeszwach mam pancerny przod i tyl. I tak kosztem okolo 400e ![]() ![]() Sa nieprzemakalne, podeszwa jest sztywna ale ciagle na tyle elastyczna,ze sie chodzi wygodnie, maja zawias, chronia kostke ale slabo palce u nóg. Bede uzywal ale nie bede polecal. Jak powiedzail facet, ktory jest motocyklista i naprawial te buty :" they fucked -up with this boots" Nastepne beda UFO HERO, lub cos innego bo w tych mam nadzieje posmigac rok.
Plany i marzenia to pozwala twardo stapac w rzeczywistosci.... chyba!!!!!! Ostatnio edytowane przez Boski-Kolasek : 06.06.2011 o 02:32 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Bartoszyce
Motocykl: RD07a, WSK 125, SH 125i ABS
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 13 min 16 s
|
![]() Cytat:
![]() http://www.dirtbikebitz.com/sidi-adv...-952_3117.html i jeszcze zmieniać podeszwy i rzep się odpina to to jest jakieś nieporozumienie kurewskie, przez duże "K" oraz robienie potencjalnego klyenta w trąbę! Może mają Państwo jakieś nowe spostrzeżenia po pewnym czasie użytkowania powyższych?
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
SIDI Adventure Gore-Tex. Jak czyścić. | jorge | Archiwum | 9 | 17.07.2013 09:34 |
Opony Shinko 700 Series Dual Sport Tire | Dzinoafro | Hamulce, kola, opony | 4 | 30.05.2012 12:07 |