Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 29.07.2008, 21:42   #1
hero
Mizerna Kruszynka

hero's Avatar

Miasto: Lusk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 110 tys
hero jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Kuba Zobacz post
Witam, czy ktoś zna te kufry?
http://www.kufryalu.pl/firma.html
Warto w nie zainwestować?
Ja mam kufry Pancernik. Kupiłem je kilka miesięcy temu. Były dwie gleby z czego jedna na kaziorach w górach i żyją a do tego w rewelacja stanie o dziwo. w Prównaniu z TT: Blacha grubsza, nitowane i spawane a do tego solidnymi nitami a nie jakieś tandety. Zamki solidne i ocynkowane ogniowo z uchem spawanym wszystkie otwierane na ten sam klucz. Uchwyty na deklach wyglądają na nierdzewkę. Dekiel uszczelniony silikonowo neoprenowa uszczelką - dość wodoszczelne bo wytrzymały angielskie i irlandzkie deszcze. Mocowania kufrów do stelaży, zrobione z solidnego materiału. Stelaże i potwierdzam że służą jako gmole. Wszystko zrobione solidnie, z dobrych materiałów (nie odstają mimo mało-seryjnej produkcji od TT), wykończone uczciwie i estetycznie. Cena jak weźmiesz pod uwagę zamki i mocowania TT dużo niższa.
Polecam

Ostatnio edytowane przez hero : 29.07.2008 o 21:44 Powód: błedy jak zawsze (bo Chomikowi nie chciłało sie poprwaić znowu)
hero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania