![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 56 min 54 s
|
![]()
temat wraca
![]() Membrany gotowe - na razie i w najbliższym czasie jedynie do RD04. Trochę to trwało, ale nie jest moją winą brak czasu i paru innych łokoliczności niesprzyjających. Membrany aktualnie się wyrabiają, do odbioru będą na dniach więc odgrzewam temat. ostatnia lista chętnych: RD04 kędzior - RD04 - 2szt kropek- RD04- 2 szt Kisiel - RD04 - 4 szt Vooytas - RD04 - 4 szt Iwan - RD04 - 6 szt Dzięgiel - RD04 - 4szt BLOB - RD04 - 2 szt AnubisXRV - RD04 - 4 szt Michal - RD04 - 4 szt krynek11 - RD04 - 2 szt Winc74 - RD04 - 2 szt michał o.-RD04 - 2szt mczmok - - 10 szt ![]() Najważniejsze - cena za komplet znaczy dwie (inaczej nie sprzedaję) + klej - niewygórowana cena 125 PLN + koszt przesyłki. Czy to dużo ? Nie wiem analizowałem koszty jakie poniosłem więc z listy się nie zwróci ![]() Może potem jak pohandluję trochę to coś będzie na plus. Oczywiście są to same mambrany bez szklanek i iglic. Jeśli ktoś zechce mogę zamontować komplet membran na przesłanych do mnie szrotach. Może z garage wygrzebię gdzieś jeden komplet – ale on będzie dla super potrzebujących ! Na forum przeznaczam 100 kompletów, a za jakiś czas będę sprzedawał poza by jakieś pieniążki zarobić – myślę że to jest zdrowy układ Dane na przelew znajdziecie w wątku REPSOLOWYM http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5026 zdróf Jacek
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Naprawa membran ... krótka instrukcja lamera :) | puntek | Uklad paliwowy i wydechowy | 11 | 30.11.2016 10:40 |