|
![]() |
#1 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 13 min 57 s
|
![]()
Ale czemu tu tylko motorki jedynej (nie)słusznej marki
![]() Pamiętam jakieś 2 lata temu byłem na nurze w HR i wypłynąwszy w morze jakąś łódką śnieg na górkach się ukazywał. To też w kwietniu było jakoś. Woda 11 stopni na 40m.
![]() |
#2 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 23 min 26 s
|
![]()
Jakbyś dobrze popatrzył to znalazbyś i tej właściwej . Niestety nie znam nikogo osobiście na AT z Italii, a jednego z GSowców poznałem będąc motocyklem w Toskanii . Zdarzyło mi się nurkować w zimie i to w Polsce ,ale z natury jestem wygodny i nawet w Egipcie nurkuję w suchym ,to eliminuje problemy z temperaturą zwłaszcza w Chorwacji .
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]()
Marek,ty lepiej uwazaj na swojego sprzeta.Miej baczenie,ze ma juz 100tys. i lepiej nie zapuszczaj sie nim gdzies dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ajde Jano
|
![]()
No cóż lekko nie ma , zasadniczo jak kupiłem i był nowy to też mówili aby się za daleko nie oddalać od serwisu, a tak naprawdę to zbiesił się tylko raz gdy miałem problemy z anteną EWS . No ale i tak miałem super bo raz na godzinę mogłem motor odpalić , po wyłączeniu znów trzeba było czekać około godziny. Zasadniczo się cieszę że byłem na wycieczce w tym czasie i w tych warunkach pogodowych. Dzisiaj miałem krótką wycieczkę do Bielska i z powrotem i nie chciałbym nigdzie jechać w takich warunkach. Ponadto porównując stan dróg do wszystkich krajów odwiedzonych w czasie wycieczki do Italii , mogę powiedzieć że u nas syf jest najgorszy , porównywalny tylko z rejonem Wezuwiusza, gdzie zakręty zaolejone ale bez piachu . U nas nie dość że piach to jeszcze olej, tragedia po prostu.
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ajde Jano
|
![]()
A tak z zupełnie innej beczki a propos wycieczek autem tzw terenowym
https://www.flickr.com/photos/wawrzeniec/shares/AS99D6 PozdrawiaM Marek
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 17.05.2021 o 08:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Chorwacja 2011 - Lajdis Edition | Ashanti | Lejdis | 51 | 15.12.2011 12:38 |
Bałkany, zahaczając o Albanie – nasza pierwsza wyprawa [Wrzesień 2011] | tedix86 | Trochę dalej | 3 | 20.09.2011 23:27 |
Taka tam przejazdzka - GRECJA 13.IX-07.X | Dejvid | Trochę dalej | 27 | 17.10.2008 23:02 |
Mala ale przyjemna przejazdzka | Dejvid | Umawianie i propozycje wyjazdów | 19 | 29.05.2008 20:36 |