![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 16 godz 9 min 57 s
|
![]()
Spokojno. Jesteśmy oddzieleni od cywilizacji leśno- bagienną strefą buforową szerokości kilku kilometrów. Poza tym tydzień wcześniej bawi się tam No Czesiek więc ludność miejscowa jeszcze nie otrzeźwieje
![]() Ludzie nie pozabijajcie się. Rzuciliście się jak na dostawę w szmateksie.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Białystok
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 23 godz 14 min 40 s
|
![]() Cytat:
Wieczny, nie cwaniakuj z tym województwem! (Robił obcinkę gdzie to i czy to Podlasie już kilka dni wcześniej, a teraz się wymądrza...) Nie piszę się do listy, bo nie wiem czy będę, nie wiem czym, ale że jak coś to mi po trasie na inną imprezę to zajrzę pewnie choć na chwilę. Ps. Wasil a może wersja hard core - przyjeżdżamy na Cześka i zostajemy na tydzień? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
VII Rajd Podlaski | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 89 | 21.06.2012 21:16 |
V Wiosenny Podlaski - zapisy na odzienie rajdowe | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 79 | 14.05.2011 21:37 |
Wiosenny Rajd Podlaski | Cibor klv | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 120 | 02.06.2010 08:31 |