![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
heu ?
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
ad 1 - sprobowałem oglądnąć sie za siebie przy 180+, na szczęście kark wytrzymał choć było blisko
![]() ad 3 - objaw u mojej kobity w airohu pr2000 byl taki sam. Ale kropelka lakieru do paznokci czyni cuda ![]() ad 6 - teraz w teren jezdze w kasku enduro renomowanej marki BOX i czuje się jak w niebie. Na parowanie mozna kupic antifoga wklejke, koszt cos ok 50zl A co do kasków powyżej 1k pln to jak kupowałem sv55 to kosztował 950zł, więc wymagam od niego by chociaż nie przeszkadzał ;> Pozdrawiam newrom
![]() |
#2 | |
R.Capt.
Miasto: Beeftown
![]() Online: 3 dni 20 min 5 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kruca... nie znam kasku który to wytrzyma, tzn, taki test... żeby efektu nie było takiego... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
heu ?
Miasto: Kraków
![]() Online: 1 tydzień 20 godz 17 min 46 s
|
![]()
Hehe, no patrząc na budowę kasku schubertha wydaje się że powinno być zdecydowanie lepiej. Ale to przetestuje dopiero jak wpadnie mi jakaś luźna gotówka.
Pozdr newrom
![]() |
#4 |
Nie świeży tylko Nowy
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]()
Wszyscy zachwalaja SV55 ja tez chce.....................
ale nie moge. max rozmiar to XL i nie maja XXL moja banka ma 63 cm. ![]() No ale na powage to wdzilem nowe modele Airoha za 2008 takze radze luknac calkiem fajne szczeki posiadaja
![]() |
#5 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 12 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() U mnie do obwodu dochodzi wysokość łba i tu zaczynają się poważne schody. Teraz popylam w BMW System 4, ale brakuje blendy i paru cm. przed ryjem ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 25 min 26 s
|
![]()
SV-55 szumi jak diabli, mam wydech Arrow paris dakar a juz przy 100km/h nie słysze silnika tylko świst powietrza, osłona przeciw słoneczna sie zacina.. Można go prac...to zaleta. Jak gdzies gniecie to można srodek wyprofilowac młotkiem (rączką młotka) . Na pewno ma doskonałe przewietrzanie.I super paruje.Ta przyklejana atyfogowa szybka po jakims czasie tez zaparowywuje pomiedzy szybkami... Ogólnie chyba nie jest to super kask.Ale na razie nie znam lepszego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Żernica prawie Gliwice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 6 godz 14 min 47 s
|
![]()
Ja mam Caberga Rynho. Kupiłem go praktycznie w ciemno bo mam też kaberga otwartego na VN. Myślałem, że nowszy będzie miał lepszy albo nie gorszy element do opuszczania przyciemnianej szybki, niestety.
1. Śrubkę wraz z całym suwakiem zgubiłem pierwszego dnia, ale poszły joby do sprzedawcy i mam drugą. 2. Suwak jest tak skonstruowany, że przy otwartej szybce, z mechanizmu opuszczania szybki wystaje ogon z plastiku. Przy szybkości powyżej 100km/h zaczyna dragć i udeża w kask - efekt kask skrzypi jakby się rozpadał. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki kask szczękowy | Reinchardt | Kaski | 122 | 24.01.2011 08:46 |
Kask szczekowy czy integral | Michal | Kaski | 94 | 23.02.2010 01:28 |