![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Bytom
Motocykl: 2x XTZ 750, 1x XTZ 660.
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 3 godz 8 min 33 s
|
![]()
Są 2 podobne tematy, ale dam tutaj bo tyhczy się Ohlinsa.
W jednej z moich Tenerek znalazłem cosik takiego: https://picasaweb.google.com/bartekszam2/Ohlins# Wszystko ładnie pieknie, moto w porównaniu do takiego samego jest wyższe o ok 3 cm na tyle, tłumić tłumi- na pewno jest lepszy niż oryginał z drugiego sprzętu. Tylko kurna co to za rurka? Wygląda mi to na samoróbkę i tak nie jestem do końca przekonany co do trwałości tego patentu. Głupio by było gdzies w Grecji użerać się z walniętym amorkiem... Da się z tym coś zrobić, albo wrócić do orygiału poprzez likwidację tego patentu, nic nie robić i jeździć? Sam kurna nie wiem co z tym zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() Zeby nie było watpliowści - pomagam bo lubię, a Twoje kufry mam w dupie ![]() A teraz bądź grzecznym chłopcem i zgłoś się do działu PiD - zyskasz nowy rynek zbytu. Może. Zdrowia ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Regeneracja głowic | Dejvid | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 48 | 04.05.2023 05:19 |
Ohlins 46HRCS | e200g_ | Wszystko dla Afryki | 6 | 28.02.2009 01:09 |