![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ekhm. Był wieczór, ciemno ten tego. Zły na nikogo nie jestem, nie mam zamiaru się z NIKIM kłócić ani robić sobie wrogów. Ale tematów o ubraniach jest milion i w każdym każdy swoje ubranko reklamuje. Nowy temat nie załatwi sprawy (wg mnie tylko).
Niech nadejdzie już wiosna, -24 mnie nie satysfakcjonuje. Co do tematu, to wrzucę swoje 3 grosze. Pod Gliwicami jest taka Pani co sprzedaje PIĘKNE i kompletne używki. Ja zanabyłem komplecik taki ło za 700 zł. Tylko, że mam niebieskie zamiast pomarańczowego. Szerokości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Jak się sprawuję ta kurtka ? Jaki rozmiar (kurtki oczywiście) kupowałeś ? Wybieram sie do niej w ten weekend - może coś uda sie kupić. Na fc-moto.de jest trochę drożej, ale mam problem z dobraniem rozmiarówki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]() Cytat:
Mam kilka pytań: 1. Jaki rozmiar kupiłeś? 2. Czy ubierasz pod nią zbroję? 3. Czy ufasz seryjnym ochraniaczom? 4. Czy ochraniacze są wypinane? Ja klasyfikuje sie pod rozmiar M, ale mam wątpliwości czy aby nie powinienem kupić L. THX
![]() |