Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03.02.2011, 10:03   #1
Ola
wondering soul

Ola's Avatar

Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
Ola jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
Domyślnie

Greg, masz tutaj liczne grono fanów Twoich historii. A fakt, że wzbudzają one tyle emocji, to chyba najlepsze potwierdzenie jaką wartość przedstawiają. Mam nadzieję, że to, że chcemy Ciebie czytać będzie jednak ważniejsze od tego, że kilka osób z jakichś powodów nie chce tego robić. Jakoś mam wewnętrzne przekonanie, że sam jesteś przeciwnikiem zamykania się w grupach (co zawsze bardzo ceniłam), także zostań proszę w tym miejscu, do którego Twoja relacja najlepiej pasuje.

Pozdrawiam
Stary 03.02.2011, 11:41   #2
Pastor
Gość

Online: 0
Domyślnie

Weź im chłopie napisz ten ciąg dalszy, bo jak nie to zalepię naklejkę mocy reklamą holana

Zdrów
  Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03.02.2011, 12:00   #3
Kuba

Kuba's Avatar

Miasto: Częstochowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Kuba jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 4 godz 47 min 14 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Pastor Zobacz post
Weź im chłopie napisz ten ciąg dalszy, bo jak nie to zalepię naklejkę mocy reklamą holana

Zdrów
O nie! Gregu pisz szybko!

EDIT:
Nerwowo jak co roku. Poczytajcie posty sprzed 12stu miesięcy. Nerwy nie tylko w dziale wyjazdowym. Wiosna się zbliża, a my zamiast się tym cieszyć walczymy na klawiatury poprzez forum. Wiem, że każdy ma ciśnienie na jeżdżenie, ale jeszcze moto nie zrobione, asfalt zmarznięty, temperatura nieodpowiednia... (mało tego powiem Wam, w tajemnicy, że jeśli wschodnie wybrzeże USA jest zasypane to ta zima przyjdzie do nas). Pozostaje pozytywne myślenie, planowanie, odwiedziny w garażu i wdychanie spalin.
-„Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą. Ponieważ każdy lek niewłaściwie stosowany może zagrażać Twojemu życiu lub zdrowiu."

Na temat sposobu relacjonowanie się nie wypowiadam. Każdy robi to jak chce i bardzo dobrze, że nie wszystkim się to podoba. Nie chcę Ci Gregu mówić co z tym fantem powinieneś robić, bo mi po prostu nie wypada, ale! Olej i napisz do końca, bo jeśli zacząłeś to na pewno miałeś w planach skończyć

Dzięki Nara.

Ostatnio edytowane przez Kuba : 03.02.2011 o 13:49
Kuba jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania