|
![]() |
#1 |
znany pijak
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: 3-City
Motocykl: RD 07/WR 400/ZX9R/HD FatBoy
Przebieg: 110000
![]() Online: 2 dni 2 godz 21 min 49 s
|
![]()
no to i ja coś nasmaruję. Buty FORMA RAPTOR PRO COMPETITION - wysoki model. Użytkowałem 2 sezony zgodnie z przeznaczeniem - MX i enduro (hard). Wygodne, dzięki wewnętrznej skarpecie żelowej, pierwszy sezon bez zarzutu. Drugi sezon - czas prawdy...
Plastik kiepskiej jakości - za cienki - protektor śródstopia rozerwał się w wyniku obsunięcia się nogi na kickstarterze, jest nikczemna dziura i woda wali do środka. W połowie drugiego sezonu paski straciły właściwości i pękają, dobrze, że dale się założyć od Diadory crossbow, po delikatnym przemodelowaniu. Szwy zaczynają puszczać w miejscach, gdzie but pracuje na zginanie - chyba kiepskie nici... But uszyty wybitnie dla nogi z niskim podbiciem (kupowałem przez net :/) Jak nowy, to nie cieknie. Jak trochę używany, to się rozpada. Nie polecam, but za 600 pln 2 lata temu - w promocji - siara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hodowca Kalafiora
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Kraków
Motocykl: już nie mam AT, tera jest MG
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 2 godz 34 min 42 s
|
![]()
To ja napisze o Diadora Mud. Kupiłem po taniości w miarę jakoś wiosną, jeździ się wygodnie, ale ja mało hardcorowy jestem. Raz wydupiłem na asfalcie i niestety na czubku trochę podeszwa się nadszarpnęła, ale poza tym but wytrzymał i pewnie uratował mi nogę. A teraz doskonale dają radę podczas spacerów z psem po lesie w głębokim śniegu - wreszcie mam buty do których mi się nie sypie do środka i dobrze trzymają kostkę jak zjeżdżam na dupie do wąwoza. Jak na buty za 3 stówki to ja jestem zadowolony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
buty |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty Gaerne | slafo | Archiwum | 23 | 22.10.2015 12:58 |