|
![]() |
#1 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]()
Jako typowy Ucki ćwok powiem tylko - fajne cycki. Takie jak lubię, czyli niewiele większe od Samborowych (czywiście Samborowe mnie nie interesują, żeby nie było gupich docinków ).
Sambor, młodzieńcze, wreszcie zacząłeś pisać z jajem. Czyżby czasozakrzywiacz ? Fraza o tym, żeby Puszek odszedł bardzo szybko, wywołała nawet cień uśmiechu na mem smutnem obliczu ![]()
![]() |
#2 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 38 min 14 s
|
![]() Cytat:
Drogi Lewarze, Kiedyś pisałem i mi za to płacili później pisałem, bo mi za to płacili później nie pisałem, bo uznałem że płacą za mało teraz zaś piszę, bo lubię Czyli gramofon, czy jakoś tak... Tak jak Ty łódzkie kotły potrafisz rozżarzyć do czerwoności lub trzymać ledwie ciepłe, tak i ja potrafię napisać z jajem i bez jaj. Zależy jak mi się chce. Ostatnio zaś mi się chce czego i Tobie życzę ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Niepozorny
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]()
W moim wieku to może i się czasami zachce ale nie zawsze już moszna.
A co do pisania to mogę ale mi się nie chce. I nie wariujmy w temacie tych rozźarzonych ( k...wa jakie trudne słowo ) kotłów bo chociaż siedzę tu ponad ćwierć wieku to dalej nie ogarniam tych wszystkich jebanych rurek, zaworów, kabli i całego tego badziewia i jak na pasku w TVN 24 przeczytasz o spektakularnym blackoucie w Mieście Co Kiedyś Było Włókniarzy to wiedz, że tą piękną katastrofę uczyniłem ja - Lewar.
![]() |
#4 |
|
![]()
Już ja swoje wiem co wy tam robicie...
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Słupno
Motocykl: DR 800
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 18 min 48 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Znakomita relacja....ale to nie nowina, Sambor jest klasą samą w sobie ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 19 godz 59 min 10 s
|
![]()
Sambor, jakie masz buty? Motocyklowe oczywiscie na tych fotkach.
![]() |
#7 |
|
![]()
No niech spojrzę. To quadowe Formy. Niezle wygladają i niespecjalnie puszczają wodę. Dobrze się w nich chodzi. Jeśli chodzi o ochronę nogi to nie są warte polecenia. Kompromis oczywiście, ale raczej w złą stronę.
![]() |
#8 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: okolice Bielska-Białej
Motocykl: CRF1000, BMW G650 X, GG txt280
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 6 godz 1 min 58 s
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Kompromis oczywiście, ale raczej w złą stronę.
W złą stronę oczywiście skierowane są buty i nogi. To widać!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Hiszpańska Słowacja, czyli Wypad na Czarny Ląd - Maroko [Kwiecień 2010] | podos | Trochę dalej | 313 | 29.08.2011 15:55 |
Maroko z łapanki II, marzec/kwiecień 2011 | sambor1965 | Kwestie różne, ale podróżne. | 12 | 29.04.2011 18:57 |
Maroko - XI.2010 | Neno | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 30.08.2010 18:16 |
Krym-mołdawia-rumunia 6,08,2010-15,08,2010 | joker | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 10.08.2010 07:01 |