Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki

Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 19.10.2010, 22:15   #1
Komak

Motocykl: Juz nie mam
Komak jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 dni 15 godz 1 min 41 s
Domyślnie

witam.mam problem z tripem.zegarek wspaniale odmierza moj czas lecz trip ma problem z km.czasami wystartuje a po kilku km.mowi dziekuje.dodam ze jedyna czescia ktora sie poptula to regler.a na poptutym musialem jeszcze kilka....km odkrecic.pomysly? dobre rady lub cos podobnego. z gory dzieki.
Komak jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19.10.2010, 22:38   #2
Dubel
Gość

Online: 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał komak Zobacz post
witam.mam problem z tripem.zegarek wspaniale odmierza moj czas lecz trip ma problem z km.czasami wystartuje a po kilku km.mowi dziekuje.dodam ze jedyna czescia ktora sie poptula to regler.a na poptutym musialem jeszcze kilka....km odkrecic.pomysly? dobre rady lub cos podobnego. z gory dzieki.
Witaj
A licznik analogowy kręci normalnie To znaczy jak trip przestanie wskazywać to czy licznik działa?
Pozdro
  Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania