![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() poczekaj, poczekaj.. jeszczę cię kiedyś przeciągnę na Pomarańczową Stronę Mocy ![]() ![]() ![]() albo choć wymędzę w końcu dobre kości na następne babskie zgrupowanie ![]() ![]() ..a swoją drogą to nie jest takie znów niemożliwe logistycznie - np: pakujesz gacha w auto, pakujesz komplet dobrych oponek w auto, narzędzia i zmieniamy na kości na miejscu ![]() lub: pakujesz gacha w auto, pakujesz się sama w auto, a Dodo z założonymi kostkami na przyczepkę (nawet może dwa albo trzy się zmieszczą ![]() ![]() lub (wersja "w sosie własnym"): dojeżdżasz na Dodku, z girlandą dobrych oponek w bagażu, my przywozimy narzędzia, zmieniamy oponki na weekend ![]() Minus taki, że po jednym razie na terenowych laczkach, nie będziesz chciała juz nigdy brykać na uniwersalach w terenie.. nigdy! ![]() ![]() ![]() ![]() hm, chyba się za Wami stęskiłam.. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Gdynia moje miasto
Motocykl: Szafirowa Dama XT
![]() Online: 5 dni 20 godz 51 min 0
|
![]()
Ucku,
kosteczki to śliski temat u DOminka ![]() temat opon kościstych juz przerabialsmy z naszym gumowym guru Hubim..żeby kostki założyc na DOmina trzeba wymienić całe kółko wraz z felgami, bo na nasze fele nie robią takiego rozmiaru kostek ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
outsider
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rumia
Motocykl: drz
![]() Online: 2 tygodni 9 godz 35 min 38 s
|
![]()
Donka miała okazję na Tyrawie jeździć nx-em na kostkach i już poznała to uczucie
![]() Niestety, tak jak Megi napisała, jest problem z kostkami na 16 cali w okolicach szerokości 120. Może ma ktoś namiar na takie opony? Ja znalazłem tylko 90/100-16. Z przodem jest lepiej i da się coś znaleźć.
"Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach" Ostatnio edytowane przez kiub : 06.10.2010 o 18:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Lejdisy-Pamiętacie? | bajrasz | Lejdis | 3 | 29.12.2012 15:40 |