![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Jestem twojego wzrostu mam 35-37mm wystarcza oczywiście podwyższenie. AT to nie cross że napierdzielasz cały czas na stojaka i szukasz wygody moim zdaniem max 40mm wystarcza.
Rozbieraj liczniki i linki ze slimakami co orginał to orginał i nie odda tago rowerowy cyfro blat.
![]() |
#2 |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
|
![]()
Do Afryki Acewell jest idealny 3963.
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: LC4 ADV Puzle Edition ale nie wiele brakuje ;P
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 6 godz 7 min 54 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie chyba nie potrzebuję takiego - nie zamierzam przerabiać kokpitu tylko go bezboleśnie uzupełnić o prędkościomierz, a nawet obrotomierz to już nadto. Za dużo się nasłuchałem i naczytałem o szwankujących "ślimakach" - nie uda mi się naprawić na amen to po drugiej wymianie nie wiele brakuje do kosztów takiego Acewell'a. Nawet na Acewell'a się nie upieram byle było z dużymi cyframi, na czujniku magnetycznym i z podświetleniem z instalacji Ostatnio edytowane przez rob : 06.10.2010 o 01:10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: LC4 Adv
Przebieg: 30000
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 27 min 43 s
|
![]() Cytat:
![]() Z tego co wiem to Seba ma zdjęte podwyższenie i leży w garażu - dzwoń do niego - pożyczy, przetestujesz.
![]() |