![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
Kochane, zwariowane wariatki Wy jedyne,
z ogromną przykrością, łzawym gilem po sam pas i z gulem w gardle, muszę niestety odwołać naszą treningową imprezę.. względy osobiste.. nie dało się.. niestety.. ![]() ![]() ![]() buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!.. ![]() ![]() ![]() Niestety nie mogę jej również przesunąć na wrzesień - w pierwszy weekend robimy imprezę szosową w Lublinie, a potem wybywamy do Rumunii i wracamy dopiero w październiku. Jeśli w owym październiku pogoda będzie ładna, Wy zachowacie resztkę zaufania w moje FEMdurowe umiejętności organizacyjne i Boginie Enduro będą dla nas łaskawe - mam nadzieję wrócić do tematu, ale teraz za wcześnie by coś sztywno planować, czas pokaże czy są na to widoki.. buuuuuuuuuuuu... ![]() ![]() ![]() Na otarcie łez mogę Wam tu wrzucić kubasek z lejdisowskim tekstem, który miał być kompletem do naszych FEMdurowych, różowych koszulek i spódniczek - jeśli się spodoba, mogę je dla nas zamówić po cenie produkcji (co prawda jestem w trakcie negocjacji, ale chyba donegocjuję do końca, bo są śliczne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
szkoda ale bywa i tak.....doskonale rozumiem.....trudno się mówi....innym razem i powodzenia w czym tam potrzeba
![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Ucuś, nikt w Ciebie nie śmie wątpić, aczkolwiek żal,że się nie spotkamy. jednakoż baw sie dobrze i do zobaczenia w październiku - będziemy zaklinać pogodę,żeby móc sie spotkać. Buziaki.
|
![]() |
![]() |