|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Piaassachusetts/WPI
Motocykl: RD07a
Przebieg: 80500
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 15 godz 16 min 37 s
|
![]()
Vexort, ze Świnoujścia promem do Ystad, następnie na północ do Seierstern w głównej mierze bocznymi drogami i szutrami bo autostrada jest mega nudna. Następnie Drammen i drogą E 134 przez góry na zachód, aż do Stavanger. Pooglądaliśmy fiordy i dzida wzdłuż wybrzeża do domu. To oczywiście tylko zarys trasy bo było dużo kręcenia się po różnych dziurach z których każda jest magiczna. Moim zdaniem 8 dni to stanowczo za mało na taki wyjazd. Z braku czasu nie widzieliśmy smaczków takich jak droga troli czy lofoty ale przynajmniej jest po co wracać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kto hamuje nie wygrywa
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ostromecko
Motocykl: RD07
Przebieg: 100+
![]() Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s
|
![]()
zaje....sta droga
![]() ja planuję z grubsza polecieć z olsztyna bądź bydgoszczy na hamburg (do rodzinki) a dalej kopenhaga-> oslo -> trondheim -> ostersund -> Umea -> Rovaniemi -> Oulu -> Vaasa -> Turku -> Helsink i-> ST.Petersburg(?) -> Riga -> Ventspilis -> Liepaja -> Klaipeda -> Kaliningrad(?) -> Olsztyn... No ale to jeszcze trochę czasu, jak pisałem miałem to zaplanowane na puszke a na 2kółka będę musiał troszkę popracować ![]() tak czy siak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Piaassachusetts/WPI
Motocykl: RD07a
Przebieg: 80500
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 15 godz 16 min 37 s
|
![]()
Też jest bajkowo. Zachodnie wybrzeże Litwy, Łotwy i Estonii zrobiłem furą. Piękne szutry, tanie kempingi i Bałtyk zupełnie inny niż w Polsce - klify, urwiska, czysta woda i absolutny brak plażowiczów. Jeśli masz więcej czasu to polecam estońskie wyspy Vormsi, Sarema i Hiuma. Gwarantuję, że "będzie Pan zadowolony". A i jeszcze jedno ludzie są tam zaje... życzliwi, natomiast w Norwegii miałem wrażenie, że patrzą się na mnie jak na jakiegoś dziwaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kto hamuje nie wygrywa
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Ostromecko
Motocykl: RD07
Przebieg: 100+
![]() Online: 1 miesiąc 11 godz 35 min 7 s
|
![]()
dzięki za polecenie myślę że kiedyś się zapędzę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Moja mała Norwegia, niekończąca się przygoda (życiowa podróż) | Dubel | Trochę dalej | 234 | 29.09.2024 17:01 |
INDIE, HIMALAJE, Sierpień 2010 | JaroGL | Trochę dalej | 156 | 09.09.2015 13:49 |
Norwegia 2010 | JarekAT | Trochę dalej | 38 | 27.12.2010 19:18 |
Norwegia 2010 | 7Greg | Trochę dalej | 12 | 22.06.2010 18:00 |