![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Kalisz
Motocykl: RD07a
Przebieg: 48000
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 18 godz 3 min 58 s
|
![]()
Zrobiłem kilka tyś. km z olejarką Matjasa, kombinowałem różne ustawienia i niestety łańcuch z jednej strony nasmarowany a z drugiej sucho i nie mam pojęcia jak wy macie to poustawiane że łancuch jest równomiernie naoliwiony
![]() ![]() ![]() Jestem zdesperowany do tego stopnia że kupię sobie takie cudo: http://aukcjewp.wp.pl/item1098933146...cottolier.html http://www.moto-akcesoria.pl/podwojn...toiler,p,19115 Używa ktoś tego? Da się to zamontować bezproblemowo to do olejarki Matjasa?
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
Matjas przecież w końcu pod naszym naporem wyprodukuje to podwójne końcówki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: lublin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 14 godz 12 s
|
![]()
alo, da radę zamówić to cudo?
wysłałem na ![]() cierpliwie czekam |
![]() |
![]() |
#4 | |
Road legal
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Stolicstan
Motocykl: AT Rd07 93r mud fighter
Przebieg: kręcony
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 6 godz 6 min 24 s
|
![]() Cytat:
Taniej o jakieś 120zł ![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 3 godz 37 min 39 s
|
![]()
Ja założyłem olejarkę specjalnie na wyjazd na Krym. Przejechałem z nią 5 tys km Wnioski są takie:
1. Konieczna jest dysza na obie strony, łąńcuch smarowany był tylko z jednej strony niezależnie od ustawień. (musielismy sie posiłkować spreyami a nie po to kupowalismy olejarki) 2.Zaworek mógłby być mniejszy, bo starszny z niego pytong 3. Instrukcja mogłaby być poprawiona, gdyby nie zdjęcia kolegów to długo by zeszło z montażem.
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motooiler | robertG7 | Wszystko dla Afryki | 25 | 29.03.2014 07:19 |
Porada łańcuchowa pilnie potrzebna ... | paku | Rama, zawieszenia, napęd | 3 | 10.08.2009 09:51 |