![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Biała Podl./Warszawa
Motocykl: Afryka? Nie, dziękuję. ;)
Przebieg: 60000
![]() Online: 1 tydzień 1 godz 37 min 9 s
|
![]()
No niestety, ale Węgrzyn ma rację.
Ja zakupiłem Fjorda Nansena Limę III - na dwie osoby z bagażem. Waga: jakoś 3,2-3,3 kg. Plusem jest to, że najpierw stawiasz tropik, później środek, więc w deszczu środek nie zmoknie. Szukałem info na forach nt. namiotów Hannah, ale jakoś cos było zawsze w nich nie tak. Osoba o wzroście 185 męczyłaby się w nim. Jeśli chcesz dobry namiot, to bierz z dwoma przesionkami. Wtedy pierdy po nocy szybciej się wietrzą, a latem w sońcu masz dobry domek, w którym nie stoi powietrze, jest przeciąg.
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Do turystyki motocyklowej mam namiot Hannah 3 osobowy, mały, lekki i tanie więc nie będzie szkoda wywalić jak gdzueś się zniszczy np przy glebie. Szybko sie rozkłada 10 minut to max po ciemku.
Jednak najlepsze namioty to Marabut ale to już inna cena |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Oswietlenie wnetrza namiotu. | e200g_ | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 43 | 18.11.2018 19:47 |
wodoszczelny futerał na stelaż namiotu | Pils | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 13.05.2014 23:15 |
Szukam RD 03 lub RD 04 | frog | Wszystko dla Afrykańczyka | 51 | 12.02.2012 10:20 |