![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
tylko po co sie z tym Facetem bujać jak mamy teraz płytki R2D2 i zestawy naprawcze - to jest na 100 lat jeżdzenia.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Katowice
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Katowice
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
![]()
To sie pochwal, czy przeszczep był problemowy. Ja prawde mowiac nawet nie wiem, czy zostala mi stara instalacja do pompki. Na dzien dobry mysle, czy te krocce to dostane w sklepie motoryzacyjnym, czy niekoniecznie.
a 160 zlotych za nowa pompke, ktora podobno daje rade, to nieglupi pomysl. Sprobuje ta sfochowana Mikuni zostawic zalana benzyna na zapasie, jak facet padnie to sobie przepne wezyki. Chyba ma sens, nie? |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Ja wsadziłem i zaworek iglicowy od przelewu mi puścił
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pompa podcisnieniowa Mikuni i... | azure | Uklad paliwowy i wydechowy | 2 | 02.07.2013 22:18 |
Pompa Mikuni | hero | Wszystko dla Afryki | 2 | 29.10.2008 21:43 |